Gratis Nest Protect bij een eenjarig Essent energiecontract

Gratis Nest Protect bij eenjarig Essent energiecontractBent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier en wilt u graag een leuk welkomstcadeau ontvangen? U kunt nu een gratis Nest Protect krijgen bij een eenjarig Essent energiecontract. De Nest Protect is een moderne slimme rook- en koolmonoxidemelder ter waarde van 119 euro. Het slimme apparaat verstuurt meldingen naar uw smartphone. Raadpleeg onze energievergelijker voor de beste deal.

Over de Nest Protect

De Nest Protect is een slim apparaatje die gemakkelijk meldingen naar uw smartphone kan sturen. Het toestel herkent niet alleen rook, maar ook koolmonoxide. De Nest Protect is geheel opnieuw ontworpen en beschikt nu over een Split-spectrumsensor. Ook test het apparaat zichzelf en kan het apparaatje tot wel tien jaar mee. Het is een unieke rookmelder, waarbij gezinsaccounts mogelijk zijn.

Voordelen van deze actie

Wilt u graag een gratis Nest Protect bij een eenjarig Essent energiecontract ontvangen? Dan is dat natuurlijk al een voordeel op zich. Immers heeft het slimme apparaat een nieuwwaarde van 119 euro. Uiteraard geniet u van nog meer voordelen en dat zijn de volgende:

 • Groene WindStroom bij dit energiecontract;
 • Vaste leveringstarieven gedurende de looptijd van het contract;
 • U bent een jaar lang verzekerd van dezelfde prijs (dus géén prijsstijgingen);
 • Een gratis Nest Protect, welke gemakkelijk te installeren is;
 • 14 dagen bedenktermijn bij dit energiecontract;
 • Gratis overstapservice: u hoeft alleen maar uw gegevens in te vullen en u kunt gemakkelijk overstappen van energieleverancier.

Hoe kan ik profiteren van deze deal?

Klinkt deze deal u ook als muziek in de oren? Dan kunt u gemakkelijk energieleveranciers vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Hierbij kunt u filteren op Essent. Als u klikt op een van de deals van Essent, wordt u doorverwezen naar de website van deze energieleverancier. Hier kunt u de verschillende energie aanbiedingen bekijken. Zo vindt u hier niet alleen de gratis Nest Protect energiedeal, maar kunt u ook nog kiezen uit talloze andere leuke deals.

Goed om te weten

Wilt u graag een gratis Nest Protect bij een eenjarig Essent energiecontract? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden die horen tot deze deal. Voor het gemak zetten wij de belangrijkste punten voor u op een rijtje:

 • U dient minimaal twaalf maanden klant te blijven bij Essent. Indien u toch eerder weer overstapt, dient u mogelijk uw gratis Nest Protect toch te betalen. Dat betekent dat u dus de nieuwwaarde van het apparaat moet betalen aan Essent;
 • U dient uw maandelijkse termijnbedragen te voldoen per automatische incasso. Dat wordt gezien als een voorwaarde voor deze energiedeal;
 • De energietarieven staan vast gedurende de looptijd van het contract. Echter kan dit na de looptijd veranderen. Het wordt dan omgezet naar variabele energietarieven en dan betaalt u vaak iets meer. Uiteraard kunt u dan wederom overstappen via onze website;
 • U ontvangt de gratis Nest Protect thuis in huis. U hoeft deze dus niet ergens op te halen. Wel zo gemakkelijk;
 • Deze actie is alleen voor nieuwe klanten. Helaas kunnen bestaande klanten dus niet gebruikmaken van deze actiedeal.

Bekijk onze andere acties

Wilt u graag ook nog andere acties bekijken? U kunt natuurlijk kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar er zijn ook talloze leuke cashback-acties waar u uit kunt kiezen. Bij cashback energie krijgt u simpelweg een (flink) kortingsbedrag op uw jaarafrekening. Dat is natuurlijk ook erg interessant.

Energie vergelijken?

Wilt u graag energie vergelijken? Dan kunt u ons handige overzicht raadplegen. Deze is geheel onafhankelijk samengesteld en alle energietarieven zijn actueel. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuten, maar u kunt er ook flink mee besparen. Wacht daarom niet langer en stap ook over.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo