Gratis Philips Hue verlichting bij Essent energiecontract

Gratis Philips Hue verlichting bij Essent energiecontractWilt u graag overstappen naar een nieuwe energiemaatschappij en hierbij profiteren van een leuke actiedeal? U kunt nu gratis Philips Hue verlichting krijgen bij een Essent energiecontract. Dit betreft een vijfjarig energiecontract en de verlichtingsset heeft een (nieuw)waarde van 320 euro. Het betreft slimme verlichting, waarmee u in huis een ontzettend fijne sfeer kunt creëren. Klinkt deze energiedeal interessant? Dan kunt u gebruikmaken van onze energievergelijker. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel of deze deal bij u past.

Over Philips Hue

Philips Hue is prachtige verlichting, waarbij u een perfecte sfeer in eigen huis kunt creëren. U kunt de verlichting bedienen met behulp van uw smartphone. Er is namelijk een speciale app beschikbaar. Het kleurenpallet bevat maar liefst 16 miljoen kleuren en daarmee kunt u dus vrijwel onbeperkt kleuren mixen. U kunt net zolang doorgaan totdat u uw lievelingskleur heeft. Dit startpakket heeft een waarde van 320 euro en bevat 2 E27 kleurlampen, een bridge, lightstrip van 2 meter en de Hue Go. De Hue Go is een draadloze lamp met accu. Uiteraard kunt u de set verder nog uitbreiden als u wilt.

Vijfjarig energiecontract

Wilt u graag gratis Philips Hue verlichting ontvangen bij een Essent energiecontract? Dan is het belangrijk om te weten dat u dan kiest voor een vijfjarig energiecontract. Gedurende de looptijd van het energiecontract staan de energietarieven vast. Dat betekent dus dat u verzekerd bent van een bepaalde prijs per kWh stroom en per m3 gas. Mochten de energieprijzen gaan stijgen, dan betaalt u nog steeds dit lagere tarief.

Gratis overstapservice

Als u wilt kiezen voor gratis Philips Hue verlichting, kunt u profiteren van de gratis overstapservice. Dit houdt in dat u alleen maar uw persoonlijke gegevens hoeft in te vullen. Daarvoor kunt u hier uw energiekosten berekenen. U berekent simpelweg uw jaarlijkse kosten en vervolgens stapt u eenvoudig over. Uw oude contract wordt voor u opgezegd. Dat maakt overstappen dus ook reuze-eenvoudig.

Wanneer ontvang ik de gratis Philips Hue verlichting?

Als u wilt kiezen voor deze energiedeal, ontvangt u uw gratis Philips Hue verlichting nadat Essent is gestart met de levering van stroom en gas. In de regel ontvangt u na vier tot zes weken een vouchercode. Met behulp van deze unieke code kunt u vervolgens uw verlichtingsset bestellen. Via een speciale website kunt u uw code invoeren. U ontvangt uw gratis Philips Hue verlichting vervolgens in huis. Dit hoeft u dus niet ergens op te halen.

Belangrijke informatie

Als u wilt overstappen van energieleverancier, is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Uiteraard lopen wij die graag met u door. Houd in ieder geval rekening met de onderstaande zaken:

  • Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert in onze energievergelijker. Vervolgens kunt u berekenen wat uw jaarlijkse kosten zijn. Gezien onze onafhankelijke rol, kunt u uiteraard ook andere energieleveranciers vergelijken in het systeem;
  • Wilt u graag kiezen voor gratis Philips Hue verlichting? Dan kunt u uw contract, via de energievergelijker, aanvragen bij Essent. U wordt doorverwezen naar hun website en hier kunt u uw cadeau kiezen;
  • De kosten staan vast gedurende de looptijd van het energiecontract. In dit geval betreft dit dus vijf jaar;
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen dus niet profiteren van deze energiedeal;
  • U dient uw termijnbedragen te betalen per automatische incasso. Dat is een voorwaarde bij deze deal;
  • Uiteraard ontvangt u alle voorwaarden en actieregels ook als u uw contract afsluit. Het is raadzaam om dit nog eens op uw gemak door te lezen.

Bekijk ook onze andere aanbiedingen

Uiteraard is dit niet de enige aanbieding waar u uit kunt kiezen. Wellicht wilt u bijvoorbeeld liever kiezen voor een korter energiecontract. Of mogelijk wilt u bijvoorbeeld liever kiezen voor cashback energie. Uiteraard kunt u onze energie aanbiedingen bekijken en nagaan welke andere deals er allemaal zijn. Zo kunt u dus ook kiezen voor een cashback-actie, maar ook kunt u kiezen voor een ander energie met welkomstcadeau deal. Zo kunt u onder andere ook kiezen voor een smartwatch, een tablet of bijvoorbeeld een cadeaubon. Uiteraard kunt u onafhankelijk vergelijken via onze website.

Loop uw huidige contract na

Voor welke deal u ook kiest: het is raadzaam dat u uw huidige contract naloopt. Het is namelijk belangrijk om te weten of u wel of niet kunt overstappen. Als u nog een lopend energiecontract heeft, is het raadzaam om nog even te wachten met de overstap. Loopt uw contract binnen twee maanden af of beschikt over een contract met onbepaalde looptijd? Dan kunt u direct profiteren van een van de deals. U kunt vaak online nagaan wanneer uw huidige contract afloopt.

Energie vergelijken?

Wilt u graag energie vergelijken en overstappen? Dan bent u onze website uiteraard aan het juiste adres. U vindt hier alle actuele deals en aanbiedingen. Zo kunt u kiezen voor gratis Philips Hue verlichting, maar er zijn ook nog andere deals beschikbaar. Zorg er in ieder geval altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Vervolgens kunt u snel en eenvoudig op zoek naar de beste deal. Met een overstap kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen, dus wacht daarom niet langer en maak vandaag nog de overstap. Heeft u nog vragen over deze energiedeal? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen wij u hier graag mee.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo