Gratis Samsonite reiskoffer bij eenjarig Nuon energiecontract

Bent u van plan om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u een eenjarig Nuon energiecontract overwegen. Indien u kiest voor dit contract, ontvangt u nu namelijk een geheel gratis Samsonite reiskoffer! Deze koffer heeft een waarde van 300 euro.

Samsonite reiskoffer

De Samsonite reiskoffer wordt gezien als een zeer kwalitatieve koffer. Het betreft een set van twee koffers, welke beide erg licht zijn. Daarmee is het ook de ideale reisgenoot! Ook beschikken de koffers over handige wielen aan de onderzijde, zodat u uw koffer extra eenvoudig kunt meenemen. Gaat u binnenkort op reis en heeft u een nieuw energiecontract nodig? Kies dan voor een gratis Samsonite reiskoffer bij een eenjarig Nuon energiecontract.

Waarom kiezen voor deze energie-actie?

Wilt u graag kiezen voor eenjarig Nuon energiecontract met een gratis Samsonite reiskoffer? Dan is de koffer niet de enige reden waarom u de overstap kunt maken. U geniet namelijk ook nog van de volgende voordelen:

  • Vaste leveringstarieven voor stroom en gas;
  • De overstap wordt voor u geregeld;
  • 14 dagen bedenktijd;
  • Geen verrassingen achteraf.

Vaste leveringstarieven

Gedurende dit eenjarige Nuon contract, geniet u van vaste leveringstarieven. Dat houdt in dat de energietarieven, gedurende de looptijd van het contract, niet zullen wijzigen. Na een jaar is dat wel geval: dan worden de energietarieven variabel. Uiteraard kunt u dan echter nogmaals overstappen.

Houd rekening met de volgende zaken

Kiest u voor een gratis Samsonite reiskoffer bij dit eenjarige Nuon energiecontract? Dan is het van groot belang dat u rekening houdt met de volgende zaken:

  • Maak altijd gebruik van onze energievergelijker. Op basis van uw voorkeuren staat de goedkoopste energieleverancier namelijk bovenaan. Zo weet u, op basis van een goede schatting, wat uw jaarlijkse kosten zijn;
  • Kiest u voor deze energiedeal? Dan betaalt u middels automatische incasso;
  • De energiekosten worden vastgezet gedurende de looptijd van het contract. Gedurende de looptijd verandert dit dus niet;
  • Zorg ervoor dat uw huidige contract bijna verlopen is of zelfs helemaal verlopen is. Nuon neemt geen overstapboetes over;
  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten. Helaas hebben bestaande klanten pech.

Gratis Samsonite reiskoffer? Energie vergelijken!

Wilt u graag een gratis Samsonite reiskoffer? Of wilt u profiteren van een andere energiedeal? Dan kunt u energie vergelijken en overstappen via ons handige vergelijkingssysteem. Voer bij voorkeur altijd uw postcode + huisnummer en verbruik in. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en wordt de overstap erg eenvoudig.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo