Gratis Samsung Galaxy Tab bij eenjarig Nuon contract

Is uw huidige energiecontract verlopen én wilt u graag profiteren van een leuke welkomstaanbieding bij een andere energieleverancier? Dan kunt u nu profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab bij een eenjarig Nuon contract. De Samsung Galaxy Tab heeft een waarde van maar liefst 279 euro! Bij dit contract profiteert u een jaar lang van vaste tarieven. De overstap wordt voor u geregeld.

Over de Samsung Galaxy Tab A 10.1

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 is een prachtige tablet van het merk Samsung. Dit model beschikt over 32 GB opslaggeheugen, werkt met Wi-Fi en werkt op 4G. Met de haarfijne resolutie van 1920 x 1200 kunt op het 10.1-inch scherm ontzettend goed video’s kijken of leuke spelletjes downloaden. Dit is een prachtige deal die u niet kunt laten liggen!

Belangrijke specificatiesGratis Samsung Galaxy Tab bij eenjarig Nuon contract

Merk: Samsung
Model: Galaxy Tab A 10.1
Lanceringsdatum: juni 2016
Resolutie: 1900 x 1200
Formaat: 10.1 inch
Opslaggeheugen: 32 GB
Camera voorzijde: 2.0 MP
Camera achterzijde: 8.0 MP
Batterij: 7300 mAh Lithium Polymer (10 uur)

Voordelen van deze energiedeal

Wilt u graag een gratis Samsung Galaxy Tab bij een eenjarig Nuon contract? Dan profiteert u, naast het verkrijgen van een gratis tablet, van de volgende voordelen:

  • Stroom en gas voor een vaste prijs met een looptijd van 1 jaar;
  • Geen prijswijzigingen gedurende de looptijd van het contract (in dit geval dus 1 jaar);
  • De overstap wordt voor u geregeld;
  • U kunt uw energiezaken eenvoudig regelen met behulp van de Nuon app;
  • U ontvangt de gratis Samsung Galaxy Tab in huis via de postbezorger;
  • 14 dagen bedenktijd.

Profiteren van deze Nuon energiedeal?

Wilt u graag profiteren van deze Nuon energiedeal? Dan kunt u gemakkelijk overstappen van energieleverancier via ons handige vergelijkingssysteem. Houd rekening met de volgende zaken als u wilt profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab bij het eenjarige contract:

  • Zorg er altijd voor dat u onze energievergelijker raadpleegt. Op basis daarvan kan het systeem uw jaarlijkse kosten namelijk berekenen;
  • De energieprijzen wijzigen niet gedurende de looptijd van het contract. Als uw contract echter verloopt, worden de vaste tarieven omgezet naar variabele tarieven;
  • Stap alleen over als uw huidige contract verlopen is of binnen zes weken verloopt als u overstapt. Daarmee vermijdt u een eventuele overstapboete;
  • Dit betreft een welkomstactie. Alleen nieuwe klanten kunnen daarmee profiteren van deze energiedeal. Helaas kunnen bestaande klanten dus niet profiteren.

Wilt u graag overstappen?

Wilt u ook graag overstappen en profiteren van deze energiedeal? Dan kunt u energie vergelijken via ons vergelijkingssysteem. Zoals gezegd is het hierbij belangrijk dat u uw verbruiksgegevens en woonadres invoert. Op basis daarvan berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. Overstappen duurt slechts enkele minuten! U bespaart echter enorm veel geld.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo