Gratis Xbox One met controller bij Nuon energiecontract

Gratis Xbox One met controller bij Nuon energiecontractVindt u het af en toe leuk om een game te spelen? Wilt u graag Fortnite, Call of Duty of GTA op ieder moment van de dag kunnen spelen? Dan kunt u kiezen voor een Nuon energiecontract. U ontvangt nu een gratis Xbox One met controller bij een Nuon energiecontract. Deze compacte gameconsole heeft een nieuwwaarde van maar liefst 285 euro en met de High Dynamic Range en 4K-resolutie heeft u prachtige beelden tijdens het gamen en video’s streamen. Wilt u graag weten of deze energiedeal bij u past? Dan kunt u hier direct starten met energie vergelijken! Voer uw postcode + huisnummer en energieverbruik in en ga na of deze energiedeal bij u past.

Over de Xbox One S 1 TB met controller

De Xbox One S 1 TB is een compacte gameconsole dat geschikt is voor jong en oud. Dit is zelfs het meest compacte model dat ooit is uitgebracht en het bevat talloze handige features. Zo ondersteunt de gameconsole 4K Ultra HD voor films, maar ook kunt u gamen op 4K-kwaliteit met bepaalde games. Met behulp van High Dynamic Range kunt u genieten van heldere kleuren en dat is natuurlijk erg mooi als u aan het gamen bent. Er zijn talloze games beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u onder andere gratis Fortnite of Apex Legens spelen, maar zijn er ook talloze betaalde games beschikbaar. Standaard krijgt u er een controller bij. Wilt u graag gamen met vrienden? Dan kunt u er natuurlijk nadien nog een losse controller bij kopen.

Driejarige energiedeal

Wilt u graag kiezen voor de gratis Xbox One met controller bij een Nuon energiecontract deal? Dan profiteert u van verscheidene voordelen. Dit betreft een driejarige energiedeal, waarbij u drie jaar lang profiteert u van vaste energietarieven. Dat is echter niet het enige voordeel. De overstap wordt namelijk ook voor u geregeld en bovendien heeft u standaard 14 dagen bedenktijd nadat u uw aanvraag heeft ingediend. U kunt uw contractaanvraag dus nog annuleren, indien u toch voor een andere deal wilt kiezen.

Wanneer ontvang ik de gratis Xbox One met controller?

Als u kiest voor een gratis Xbox One met controller bij een Nuon energiecontract, zult u uw gameconsole krijgen zodra Nuon is gestart met de levering van stroom en gas. U ontvangt deze circa vier tot zes weken nadat zij zijn gestart met de levering. Hiervoor ontvangt u simpelweg een unieke vouchercode. Deze voert u in op een nader te noemen website en vervolgens kunt u uw gratis Xbox One met controller bestellen! Uiteraard wordt de gameconsole bij u thuisbezorgd. U kunt dan direct beginnen met gamen. De gameconsole kunt u erg eenvoudig aansluiten op uw televisie.

Goed om te weten

Als u wilt kiezen voor een gratis Xbox One met controller, is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende voorwaarden van deze energiedeal. Deze zetten wij natuurlijk maar al te graag voor u op een rijtje, zodat u precies weet waar u aan toe bent:

  • Deze aanbieding geldt voor nieuwe klanten. Helaas kunnen bestaande klanten niet profiteren van deze actie. Voor bestaande klanten heeft Nuon het Nuon Exclusief-programma. Echter kunt u natuurlijk ook kiezen voor een nieuwe energiedeal. Er zijn ook verscheidene andere energieleveranciers die gunstige welkomstaanbiedingen bieden;
  • U dient minimaal 36 maanden klant te blijven bij Nuon, aangezien dit een driejarige deal betreft. Stapt u toch eerder over naar een andere aanbieder? Dan kan het voorkomen dat u een gedeelte van de nieuwwaarde van de console moet terugbetalen. Bovendien riskeert u een overstapboete. Als u een driejarig contract te lang vindt, kunt u uiteraard ook onze andere energie deals bekijken;
  • De energietarieven staan vast gedurende de looptijd van het energiecontract. Echter kunnen deze nadien wel wijzigen;
  • Zaken als netbeheerkosten, btw en energiebelasting kunnen niet vastgezet worden. Hier heeft uw energiemaatschappij geen invloed op en kan daarmee gedurende de looptijd wijzigen;
  • Nuon wacht nog met de overstap indien u beschikt over een contract die korter dan twee maanden doorloopt. Daarmee voorkomt u een overstapboete;
  • Raadpleeg onze energievergelijker en voer hier uw postcode + huisnummer en energieverbruik in. Het is belangrijk om uw energiekosten te berekenen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Toch liever kiezen voor een andere energiedeal?

In Nederland zijn meer dan 40 energieleveranciers en alle leveranciers willen natuurlijk meer klanten! Om die reden zijn er ook veel energiemaatschappijen die leuke deals aanbieden. Uiteraard kunt u ook onze andere energie aanbiedingen bekijken. Zo kunt u ook kiezen voor cashback energie, waarbij u een bedrag terugkrijgt van uw energieleverancier. Ook kunt u kiezen voor een andere energie met welkomstcadeau deal. Nuon heeft bijvoorbeeld nog verschillende andere cadeaus waar u uit kunt kiezen, maar ook kunt u kiezen voor een cadeau van een andere aanbieder. Goed vergelijken is erg belangrijk, dus doe dat dan ook gerust!

Gratis overstappen met de overstapservice

Als u wilt overstappen van energieleverancier, profiteert u altijd van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat u vrijwel geen werk heeft van uw overstap. U hoeft namelijk alleen maar uw gegevens in te voeren en u heeft uw aanvraag ingediend. Vervolgens start uw bedenktermijn van 14 dagen en nadien wordt uw overstap geregeld. Zo wordt uw oude contract opgezegd! De gratis Xbox One met controller wordt bovendien bij u thuisbezorgd zodra u de unieke vouchercode heeft ingevoerd. Daarmee heeft u weinig werk aan uw overstap, maar profiteert u wel van alle voordelen!

Meterstanden

Mogelijk dient u nog wel uw meterstanden door te geven. Mocht dat het geval zijn, dan krijgt u daarvan natuurlijk bericht. De meterstanden zijn nodig voor uw eindafrekening en voor de vaststelling van de termijnbedragen bij Nuon. Uw meterstanden doorgeven is erg eenvoudig en uiteraard ontvangt u een uitgebreide handleiding met instructies. Ook dit wordt zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt.

Wilt u de overstap maken?

Wilt u graag een gratis Xbox One met controller bij een Nuon energiecontract ontvangen? Of wilt u ook alle andere deals bekijken? U kunt hier uw energiekosten berekenen en nagaan welke deal het beste bij u past. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik zetten wij de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Goed vergelijken is erg belangrijk, want met een overstap kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen. Beschikt u over een contract met bepaalde looptijd? Vergelijk en stap vandaag nog over naar de goedkoopste energiemaatschappij.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken