Greenchoice vorig jaar Meest klantvriendelijke energieleverancier

beste energieleverancier
Volgens een bericht op SAMR is Greenchoice opgenomen in hun lijst voor 2015 van Klantvriendelijkst Bedrijf van Nederland. In de lijst komen zij voor op plaats 32 met een cijfer van 7.66. De nummer 1 werd uitgeroepen op 21 april 2016 en dat was Simyo een telecomaanbieder dat sim only abonnementen aanbiedt.

Stroomranking en de beste energieleveranciers

In de jaarlijkse stroomranking is Greenchoice ook al uitgeroepen tot meest groene energieleverancier en daar is het bedrijf maar wat trots op, om dan ook nog als één van de klantvriendelijkste bedrijven genoemd te worden zegt wel wat over hun concept en hun inzet. Maar de klant staat centraal en die zal uiteindelijk kiezen. Er zullen menig klanten tussen zitten bij ieder energiebedrijf die bijvoorbeeld niet tevreden zijn. Grote bedrijven zoals Greenchoice doen uiteraard hun best om klachten zo goed mogelijk op te lossen.

Essent en Mediamarkt

Neem Essent die verwikkeld is in een rechtszaak met de Consumentenbond over de gesloten overeenkomsten in de Mediamarkt. Mensen worden overrompeld met een energiecontract omdat ze een worst voorgehangen krijgen. Natuurlijk is een cadeau kaart van de Mediamarkt ontvangen leuk want daarmee kun je weer mooie dingen kopen zoals een dikke tv. Maar uiteindelijk staat het belang van de consument voorop. Daarom raden wij consumenten die overstappen ook aan om goed op te letten wanneer ze willen switchen van energieleverancier. De welkomstkortingen zijn er in grote getale maar het belangrijkste is toch wel de korting op de energierekening.

Zoek zelf de klantvriendelijkste energieleverancier op EnergieVergelijking.nl

Houdt het daarom simpel en laat u niet verblinden met cadeau’s maar kies gewoon voor een overstapkorting bij een overeenkomst van 12 maanden. Het cadeau zit hem dan in de korting op uw energiekosten waarbij u snel €450 per jaar kunt besparen. Lees eerst de ervaringen van andere consumenten over een specifieke energieleverancier alvorens u een besluit gaat maken. Niet proberen is niet weten en voor hetzelfde geld is de energieleverancier van uw keuze na het overstappen wel de ideale energieleverancier.

Vind de goedkoopste energieleverancier

De beste is vaak niet de goedkoopste. Wilt u weten wie de goedkoopste energieleverancier is van dit moment? Start dan met energieprijzen vergelijken op Power.nl en bekijk of uw energie wellicht voordeliger kan.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken