Greenchoice wil zonnepanelen delen met Zonnewijde project

zonnecellen

Greenchoice presenteert vandaag een plan dat particulieren zonnepanelen kunnen delen. Dit plan word besproken tijdens het Evenement Hier opgewekt. Op dit evenement komen ruim honderden energie-initiatieven en energie partijen bijeen.

Greenchoice presenteert haar nieuwe project ZonneWIJde, dit project maakt het mogelijk om gezamelijk in het zonnepark ZonneWIJde te investeren. Zo ontstaat er een collectief waar iedereen zijn steentje aan bijdraagt, en niet onbelangrijk: De particulier die een zonnepaneel of meer aanschaft, hoeft dit niet persé op eigen dak te plaatsen.

ZonneWIJde is een zonnepark met 7000 zonnepanelen gevestigd op 2 HA grond langs de A16 bij Breda. Iedere particulier mag meedoen aan de actie van Greenchoice dus ook niet-klanten. Meedoen kan al vanaf €25 en 1 zonnepaneel kost €450. 60.000 zonnepanelen zijn voor de particulieren. De opgewekte zonne-energie zal worden verkocht en de particulier ontvangt ieder jaar een percentage daarvan. Uitgerekend rendement op de zonnepanelen is 6% per jaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken