Energieleveranciers in Groningen

energie vergelijken groningenBent u woonachtig in de provincie Groningen en wilt u graag besparen op uw energierekening? U kunt gemakkelijk energie vergelijken in Groningen via onze website. Via onze handige energievergelijker kunt u eenvoudig en snel een berekening maken. Een berekening gebeurt op basis van uw postcode + huisnummer en verbruik. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan.

Energieprijzen Groningen

Bent u benieuwd naar de energieprijzen in Groningen? Dan kunt u eenvoudig energie vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Er bestaan grote verschillen in de energietarieven bij de verschillende energieleveranciers. Zo zijn er prijsvechters op de markt, leveranciers van duurzame stroom en zijn de traditionele energieleveranciers bijzonder actief op de markt. Zorg ervoor dat u uw adres in Groningen invoert, zodat u altijd de goedkoopste energiemaatschappij bovenaan ziet.

Welkomstpremies en energie acties in Groningen

Wilt u graag profiteren van extra veel voordeel? Profiteer dan van energie aanbiedingen en welkomstpremies. U kunt bij sommige energieleveranciers genieten van meer dan 200 euro aan korting. Deze korting wordt verrekend op uw jaarafrekening of eindafrekening.

Energie vergelijken Groningen: wie is de netbeheerder?

Enexis is in de meest noordelijke provincie van ons land verantwoordelijk voor het leveren van stroom en gas. In iedere regio in Nederland is daar een vaste netbeheerder voor, aangezien het onderhoud van het energienetwerk een lastige taak is. Dit kan beter worden gecoördineerd door een partij in plaats van meerdere partijen. Voor de diensten van Enexis betaalt u als Groninger automatisch middels uw energierekening. De energierekening wordt opgemaakt door uw energieleverancier.

Enkele of dubbele meter

Wilt u graag energie vergelijken Groningen? Dan heeft u vaak keuze uit een dubbele meter of een enkele meter. Gedurende de piekuren zijn de energietarieven iets duurder dan gedurende de daluren. De daluren starten om 23.00 uur en eindigen om 07.00 uur op doordeweekse dagen. In de weekenden betaalt u ook het daltarief. Tevens kunt u genieten van het daltarief gedurende de nationale feestdagen. In onze handige vergelijkingssysteem kunt u precies zien wat de kosten zijn op basis van uw verbruik.

Stadsverwarming Groningen

Sinds 2018 is er ook stadsverwarming in de stad Groningen. Circa 10.000 woningen zijn voorzien van warmte door stadsverwarming. Het is onbekend of dit op termijn nog meer gaan worden, maar het is in een stap in de goede richting. Woont u in deze provincie, maar woont u niet in het gebied waar stadsverwarming actief is? Dan kunt u uiteraard simpelweg vergelijken voor zowel stroom als gas.

Leveringstarieven gas

Als u gas verbruikt, krijgt u ook te maken met een leveringstoeslag voor gas. De toeslag wordt gebruikt voor het aanleggen en onderhouden van het gasnet. Dit wordt nationaal verzocht door de Gasunie. In Groningen betaalt u relatief weinig leveringstoeslagen, omdat veel gas immers uit de gasbel van Slochteren komt. De gehele provincie ligt daarom in gasregio 4, welke de goedkoopste van Nederland is. Zo langzamerhand wordt de gasbel wel minder en vanwege de problematiek rondom de aardbevingen wordt er straks wel minder geboord.

Energie vergelijken Groningen en overstappen

Wilt u graag energie vergelijken Groningen? Dan kunt u simpelweg gebruikmaken van ons handige vergelijkingssysteem. Ook kunt u eenvoudig zoeken tussen onze energie aanbiedingen. Deze worden iedere dag ge-update! Hierbij kunt u kiezen uit cashback energie, maar ook uit energie met welkomstcadeau. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuten.

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken