Heb je nog een vaste telefoon?

Steeds minder mensen kiezen voor een vaste telefoon in huis. Dat is natuurlijk ook wel logisch, want iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Heb jij nog een vaste telefoon in huis? Soms kan het handig zijn. In dit artikel vertellen we jou daar graag meer over.

Wat zijn de voordelen van een vaste telefoon?

Een vaste telefoon heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Nadelen zijn er ook zeker én dat bespreken we natuurlijk ook. Er zijn nog steeds veel telefoonaansluitingen in Nederland. In 2017 waren dit er nog 6,22 miljoen.

1. Betrouwbaar

Een heldere lijn wordt niet zomaar verstoord door slecht bereik of storingen. Immers is de analoge telefoonlijn erg betrouwbaar. Bij je smartphone is dat nou nog niet altijd het geval. Alhoewel de smartphones van tegenwoordig natuurlijk ook ontzettend veel kunnen.

2. Bellen naar de vaste lijn

Bellen naar de vaste lijn is in de regel goedkoper. Bel je vaak met vrienden? Dan kun je doorgaans voordeliger bellen van een vaste telefoon naar een vaste telefoon. Onbeperkt bellen is vaak ook mogelijk. Deze pakketten worden tegenwoordig ook al aangeboden met smartphones.

3. Vaste telefoon doorschakelen naar je smartphone

Je kunt de vaste telefoon ook doorschakelen naar je smartphone. Daarmee zorg je ervoor dat je altijd bereikbaar bent. Vooral in het zakelijke verkeer is dat natuurlijk erg handig. Ook kun je verkorte nummers instellen, zodat je iemand snel kunt bereiken.

4. Professioneler voor bedrijven

Een vaste telefoon lijkt veel professioneler voor bedrijven. Een 085-nummer ziet er beter uit dan een 06-nummer. Heb je meerdere bellers? Dan kun je hen ook allemaal doorschakelen. Dat is erg betrouwbaar.

5. Bereikbaarheid

Een vaste telefoon zorgt ook voor meer bereikbaarheid. Deze nummers zijn namelijk terug te vinden in de telefoongids of de Gouden Gids. Een nadeel daarvan is echter wel dat je sneller gebeld wordt door een telemarketeer.

6. Even rust van je smartphone

We hebben onze smartphone continu bij ons. Dat is natuurlijk ontzettend leuk, maar soms kan het ook wel even fijn zijn om deze opzij te leggen. Je hoeft dan niet steeds te kijken in die té gezellige WhatsApp-groep en je kunt even rust nemen van Facebook. Moet iemand je toch hebben? Dan kan diegene jou bellen op de vaste telefoon. Eindelijk rust dus.

7. Voordelige alles-in-1-pakketten

Tot slot zijn er ook verscheidene voordelige alles-in-1-pakketten waar je uit kunt kiezen. Via Power.nl kun je gemakkelijk alles-in-1-pakketten vergelijken. Regelmatig kun je profiteren van scherpe alles-in-1 acties.

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart