Het Friesche Collectief HFC

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

 1. Begin er niet aan. Alleen al dat onophoudelijke telefonisch lastigvallen ervaar ik als verschrikkelijk. U bent gewaarschuwd.

 2. Waardeloos het friesche collectief
  . JILL LOURENS heeft het voor mij geregeld en ik had van te voren gezegt dat ik en mijn 2 zonen pas in september wilde overstappen . Ivm boete enz . Maar ze zei dat , dat wel kon . En start datum zou september zijn . En nu blijkt dat het al in januarie is begonnen . Dat nu met veel problemen en extra boetes . En JILL LOURENS krijg ik nu niet meer aan de lijn , bel tig keren per dag . Dat bedankt JILL LOURENS DAT JIJ GEZORGD HEBT DAT IK EN MIJN 2 ZONEN IN DE PROBLEMEN ZITTEN .

 3. Trap hier niet in met hun mooie verhalen. Zeggen wij regelen dat de boete wordt betaald en bla, bla, bla maar ze regelen helemaal niks en eind van het liedje kan je de boetes zelf betalen. Door deze mensen kom je in de problemen moet nu zelf de 250 euro boete betalen.

 4. Ook ik ben er ingetrapt, wees op uw hoede! Heb een boete ontvangen van mijn vorige leverancier 400,-

  De belofte die ze maken was natuurlijk “geen kosten aan verbonden wij betalen alles voor u” en nu laten ze je stikken, zeer slechte service!!

  Gelijk de deur dicht gooien!

  NIET DOEN! U kunt fluiten naar Uw GELD! Dieven eerste klas!

  OPLICHTERS!

 5. Van der Veen 1 mei 2019 op 09:21

  Helaas ben ik er ook ingetrapt en heb nu idd het zelfde probleem als sommige mensen hieronder, contract zou juni ingaan is dus nu al ingegaan dikke eindnota gekregen en boete zou betaald worden door nieuwe leverancier helaas is dit ook niet het geval. Baal als een stekker dat ik er ingetrapt ben.

 6. Ik ben heel tevreden met mijn overstap dat Irma Radstok voor mij heeft geregeld. Alles is goed gegaan, ik heb een welkomstkorting gekregregen en Irma heeft mij zoals beloofd er optijd op geattendeerd de overstapboette door te sturen. Deze heb ik inmiddels vergoed gekregen door mijn huidige leverancier.

  Top, bedankt!

  • Wat een asociale verkoper hebben ze rond lopen! Toen ik aangaf dat ik geen interesse heb (omdat onze slimme thermostaat het alleen bij 1 energiemaatschappij doet en waar we heel tevreden over zijn), blafte hij me af dat ik m’n man maar moest melden “dat wij Ajax ook dit jaar weer kampioen worden” (waarschijnlijk omdat hij een PSV sjaal zag hangen). Wat een onbenullige, onfatsoenlijke en kinderachtige manier van doen!

 7. Boevenbende uit Leeuwarden. Positieve reviews van eigen medewerkers.

  • Stelletje studenten met leuke babbel. Een Fries is recht door zee! Dit zijn inderdaad een stelletje oplichters! In ieder geval geen Friezen. Zou ze graag eens persoonlijk! recht in de ogen willen kijken!!

 8. M.H.Brongers 6 juli 2019 op 22:38

  IK wers gebeldl door het friesch Collectief en mendeende aanvankelijk, dat het juist een actiegroep tegen al die oplichters van energie aan iedereen met telefoon was, maar uiteindelijk piepte de juffrouw dat zij ook energie aanboden en dat het gesprek als niet gevoerd moest worden beschouwd.

  Telefoonnummer was anonymous, Niet opnemen dus en na de eerste babbel meteen afhaken…..

 9. Zou graag eens onder 4 ogen willen komen met deze vuilakken! Friezen zijn het zeker niet, Collectieve oplichters is zeker! Trap niet in de stront van dit scorum.

  • J.S. de Jong Bruinsma 22 april 2020 op 15:56

   Het zijn gewetenloze mensen, smeren je een contract aan op een te vroege datum. Zodat je de boetevergoeding van vorige leverancier moet terugbetalen. Blijven glashard ontkennen dat het hun fout is. Dus weer 250.00 euro in de sloot gegooid.

 10. Wat een asociale “verkoper”. Deze doet andere verkopers die hun werk wel goed willen doen echt te schande…. als je aangeeft dat je niet geïnteresseerd bent word hij boos…. gaat dingen op straat lopen schreeuwen…. dat je geld genoeg hebt. En zijn kostbare tijd niet moet verbruiken. Daarna loopt hij kwaad van je stoep af. Mompelde dan nog allemaal onverstaanbare dingen . Maar neem van mij aan dat het niet netjes is.
  Zo kun je geen klanten winnen. Stelletje aso’s zijn het! Mooi laten lopen zou ik zeggen.

 11. Wat een ongelooflijke idioot van een verkoper. Als je aangeeft geen interesse te hebben loopt hij al schreeuwend over straat naar de volgende woning. Wees gewaarschuwd, begint het verhaal met het Fries collectief? Snel de deur dichtgooien!

 12. Oplichters!!!!

 13. Niet voor dit bedrijf werken! ze betalen je nooit uit! Peke Bangma kan zich niet aan afspraken houden en maakt het zeker niet uit als mensen in de financiële shit komen door zijn toedoen. NIKS met dit bedrijf of deze man aangaan. OPLICHTERS!!!

 14. Ze bellen me al voor mijn vorige contract is afgelopen soms al binnen een jaar.
  Paar keer overgestapt via het collectief. Waar mij gegarandeerd werd dat ik goedkoper uit zou zijn. Alle keren was ik veeeeeel duurder uit.
  Ik ben niet tevreden over het Fries Collectief.

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0