HiKOKI Universele Lader – UC18YGL2W0Z – Ni-Cad – Mh – Li-ion

47.60

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064900390016385 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De HiKOKI UC18YGL2W0Z is een universele oplader van goede kwaliteit. Deze kan worden gebruikt voor elektrische powertools.
Dit product staat garant voor een goede kwaliteit in combinatie met veel gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor wordt het klussen niet alleen zo prettig mogelijk gemaakt, maar ook veilig mogelijk.
Wat zit er in de verpakking
•HiKOKI Lader – UC18YGL2W0Z – Ni-Cad – Mh – Li-ion.
Specificaties
•Universele lader
•Ni-Cad, Mh en Li-ion geschik
•Specificaties:
•Spanning: 7,2 – 18 V
3 jaar garantie
Op elke HiKOKI machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de HiKOKI site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke HiKOKI machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. HiKOKI zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke HiKOKI machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de HiKOKI machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via www.HiKOKI-powertools.nl/garantie. Kijk op www.HiKOKI-powertools.nl voor de voorwaarden.
Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machines gaan ook nog wel eens stuk. HiKOKI waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. HiKOKI beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. HiKOKI streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert HiKOKI een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.
Over HiKOKI
Kwaliteit staat voorop bij HiKOKI Power Tools. HiKOKI is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. HiKOKI heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. HiKOKI is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van HiKOKI. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met HiKOKI ben je klaar voor elke uitdaging.

HiKOKI Universele Lader – UC18YGL2W0Z – Ni-Cad – Mh – Li-ion
HiKOKI Universele Lader – UC18YGL2W0Z – Ni-Cad – Mh – Li-ion

47.60

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken