Hitachi BSL1440 Accu

126.99

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064501742250876 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Hitachi BSL1440 is een 14,4V Li-Ion slide accu met 4.0 Ah.
Waar is de BSL1440 voor geschikt?
De Hitachi BSL1440 is geschikt voor alle Hitachi 18V accu machines waar een slide accu op past.
De veiligheid van Hitachi BSL1440
De Li-ion accu’s van Hitachi zijn voorzien van een beveiligingscircuit tegen over- en onder belading waarbij elke accu cel separaat wordt gecontroleerd. Deze accu kent geen memorie effect, heeft overstroom beveiliging en bovenal een langere levensduur en dat staat garant voor een kostenbesparing.
Hitachi producten zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften.
De voordelen van de Hitachi BSL1440
– Lithium Ion accu
– Milieu vriendelijker
– Lange levensduur
– Slechts 0,5 kg
De specificaties van de Hitachi BSL1440
– L x B x H 122 x 102 x 85 mm
Wat zit er in de verpakking?
– Hitachi BSL1440
– Nederlandstalige handleiding
– 3 jaar garantie via registratie op de website
3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.
Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.
Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Hitachi BSL1440 Accu
Hitachi BSL1440 Accu

126.99

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken