Hitachi CV350V(W1) Multitool

- 13%

239.00 209.00

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064501742251765 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Hitachi CV350V(W1) multitool is geschikt voor zware professionele werkzaamheden. De Hitachi multitool is een lichte compacte machine.
Dankzij de oscillatietechniek een echte alleskunner met een ongekende nauwkeurigheid. Het unieke Hitachi opnamesysteem zorgt dat het gereedschap met één klik stevig vergrendeld is, ook bij gebruik van de multitool in horizontale positie.
De multitool heeft bovendien een Silent mode-functie in zijn Active Control System. Een systeem dat de machine stiller en efficiënter maakt.
De Hitachi C6MEY weegt slechts 1,5 kg. De machine is ergonomisch en voorzien van een soft grip.
Waar is de Hitachi CV350V(W1) voor geschikt?
De Hitachi CV350V(W1) multitool is geschikt voor lichte en zware professionele werkzaamheden en is een echte alleskunner voor elke uitdaging. Een multitool kan gebruikt worden om te schuren. Maar deze machine kan meer. Met deze multifunctionele machine kan je ook slijpen, zagen en schrapen.
De innovaties van Hitachi CV350V(W1)
Meer controle over de werking van de machine, volledig automatisch gestuurd. Dat is het innovatieve ACS-systeem van Hitachi. Met de ACS-techniek worden o.a. het toerental, vermogen en slagfrequentie aangepast aan de belasting van de machine. Hinderlijke vibraties en geluid worden sterk gereduceerd en de werking wordt aangepast aan het gebruik. Het resultaat: je werkt sneller en efficiënter.
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk.
De voordelen van de Hitachi CV350V(W1)
– OIS compatibel 12-punts gereedschapopname
– Traploos regelbaar toetental
– ACS
De belangrijkste specificaties van de Hitachi CV350V(W1)
Oscillatie snelheid: 6.000 – 20.000/min.
Oscillatie hoek 3,2°
At Mode 15.000 -20.000/min.
Opgenomen vermogen 350 W
L x H: 307 x 103 mm
Gewicht: 1,5 kg
Wat zit er in de verpakking?
– Hitachi CV350V(W1)
– set toebehoren
– HSC II koffer
– Nederlandstalige handleiding
– 3 jaar garantie via registratie op de website
3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.
Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.
Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Hitachi CV350V(W1) Multitool
Hitachi CV350V(W1) Multitool

239.00 209.00

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken