Hitachi D10VF(WU) Boormachine

- 43%

175.00 99.99

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064502001277168 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Hitachi D10VF boormachine heeft een ergonomisch design en is geschikt voor lichte en zware werkzaamheden zoals het boren en/of schroeven in hout, kunststof en/of staal. Dit model is compact en licht in gewicht slechts 1,8 kg, en heeft een sterke tandwielkast van aluminium. Het lage gewicht en de soft grip op de handgreep maakt het werken met deze machine zeer comfortabel voor de gebruiker. De uitlaat van deze D10VF is naar voren, dus warme lucht en vuil komen niet in het gezicht van de gebruiker. Het toerental is traploos regelbaar.
Waar is de Hitachi D10VF(WU) voor geschikt?
De Hitachi D10VF(WU) boormachine wordt gebruikt voor boren in hout, metaal, en plastic, uiteraard met gebruik van de juiste boor. De maximale boordiameter in bijvoorbeeld staal is 10 mm en hout 29 mm.
De veiligheid van de Hitachi D10VF(WU)
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk en zijn dubbel geïsoleerd.
De voordelen van de Hitachi D10VF(WU)
– Snelspanboorhouder
– Aandraaimoment 17Nm
– Traploos regelbaar toerental
– Ergonomisch design
– Soft grip
– Luchtuitlaat naar voren
– Tandwielkast van aluminium
De belangrijkste specificaties van de Hitachi D10VF(WU)
– Capaciteit in staal 10 mm Capaciteit in hout 29 mm Opgenomen vermogen 710 W Max. aandraaimoment 17 Nm Toerental onbelast 0 – 3.000/min. Capaciteit boorhouder 0,8 – 10 mm Kraag 43 mm Opname spindel 1/2″ x 20 UNF
– Geluidsniveau 78 dB Lengte 263 mm Gewicht 1,8 kg
Wat zit er in de verpakking?
– Hitachi D10VF
– Kunststof koffer
– Nederlandstalige handleiding
– 3 jaar garantie via registratie op de website
3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.
Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.
Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Hitachi D10VF(WU) Boormachine
Hitachi D10VF(WU) Boormachine

175.00 99.99

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken