HITACHI Schaafmachine P20SF(WA) – 82 mm – 620 W

119.00

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064501263508688 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Hitachi P20SF 620W schaafmachine is geschikt voor lichte professionele werkzaamheden zoals het bewerken van diverse houtsoorten.
De Hitachi schaafmachine wordt geleverd met omkeerbare hard metalen messen en heeft een spaandikte van 2,6mm. Door de haak aan de achterzijde kan de snoerpositie bepaald worden. De zool van deze schaafmachine heeft een bescherming tegen beschadiging van het werkstuk. Stofafzuiging is mogelijk door het plaatsen van stofafzuigaccessoires die op een stofzuiger aangesloten kunnen worden.
Waar is de Hitachi P20SF(WA) voor geschikt?
De Hitachi schaafmachine is geschikt voor allerlei lichte professionele schaafwerkzaamheden zoals het bewerken van verschillende houten planken en panelen, van diverse houtsoorten. Denk aan deuren pas klaar maken en houten vloeren bewerken etc.
De veiligheid van de Hitachi P20SF(WA)
Daar waar stofvrij werken van belang is, heeft Hitachi de machines laten keuren door TNO. Stof is niet gezond en dit model vangt het stof op. De gebruiker en omgeving ademt dit dus niet in! Bij Hitachi vinden we dat je te allen tijde moet kunnen vertrouwen op je gereedschap. Qua prestaties, maar ook als het gaat om je gezondheid. Zo kun je altijd stofvrij werken, waar je ook bent.
Bij de Hitachi P20SF kunnen stofafzuigaccessoires aangeschaft worden, waar een stofzuiger op aangesloten kan worden zodat de stof meteen wordt afgezogen. Wel zo gezond!
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk en zijn dubbel geïsoleerd.
De voordelen van de Hitachi P20SF(WA)
– Standaard met omkeerbare HM messen
– Haak voor snoerpositie
– Werkstuk bescherming
– Soft grip handgreep
– Stofafzuiging mogelijk
De belangrijke specificaties van de Hitachi P20SF(WA)
– Schaafbreedte 82 mm
– Sponningdiepte 9 mm
– Spaandikte 2,6 mm
– Opgenomen vermogen 620 W
– Toerental onbelast 17.000/min.
– L x B x H 269 x 165 x 165 mm
– Gewicht 2,5 kg
Wat zit er in de verpakking?
– Hitachi P20SF
– Dopsleutel
– Set hard metalen (HM) messen
– Beitel afstelmal
– Breedte geleider
3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.
Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.
Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

HITACHI Schaafmachine P20SF(WA) – 82 mm – 620 W
HITACHI Schaafmachine P20SF(WA) – 82 mm – 620 W

119.00

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken