Hitachi UC18YFSL(W0) Oplader

- 12%

60.99 53.75

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064501984491705 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Hitachi UC18YFSL is een oplader. De Hitachi oplader weegt 0,5kg en heeft een compacte vormgeving.
Waar is de Hitachi UC18YFSL(W0) voor geschikt?
De Hitachi oplader UC18YKSL is geschikt voor het laden van alle 14,4V-18V Li-ion slide accu’s.
De veiligheid van Hitachi UC18YFSL(W0)
Deze oplader heeft een 3-voudige bescherming tegen overlading.
Hitachi producten zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk.
De voordelen van de Hitachi UC18YFSL(W0)
– Compacte vormgeving
– Laad een 1,5Ah accu al in 22 minuten
– Slechts 0,5 kg
De specificaties van de Hitachi UC18YFSL(W0)
– L x B x H 105 x 185 x 75 mm
Wat zit er in de verpakking?
– Hitachi UC18YFSL
– Nederlandstalige handleiding
– 3 jaar garantie via registratie op de website
3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.
Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.
Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Hitachi UC18YFSL(W0) Oplader
Hitachi UC18YFSL(W0) Oplader

60.99 53.75

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken