Hitachi vlakschuurmachine – FSV10SA – 93614931

89.00

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064501263508748 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Hitachi FSV10SA is een 180 Watt vlakschuurmachine met een rechthoekige zool en is geschikt voor lichte professionele werkzaamheden. De Hitachi schuurmachine is compact en licht in gewicht, 1,3kg.
De stofzak zit rechtstreeks op de machine en dus geen rondzwervend stof tijdens het schuren. Wel zo netjes en gezond! Deze Hitachi vlakschuurmachine heeft een ergonomische soft grip greep en kan met 1 hand bediend worden.
De grote schakelaar is gemakkelijk in gebruik.
Waar is de Hitachi FSV10SA(LA) voor geschikt?
De Hitachi FSV10SA is geschikt voor lichte professionele werkzaamheden en wordt gebruikt voor verschillende schuurwerk projecten waaronder het afwerken en polijsten, schuren van houtoppervlakken.
Wanneer er geverfd moet worden, dan geeft het een mooier resultaat als het te verven oppervlak kaal en glad is.
De veiligheid van de Hitachi FSV10SA(LA)
Daar waar stofvrij werken van belang is, heeft Hitachi de machines laten keuren door TNO. Stof is niet gezond en dit model vangt het stof op. De gebruiker en omgeving ademt dit dus niet in! Bij Hitachi vinden we dat je te allen tijde moet kunnen vertrouwen op je gereedschap. Qua prestaties, maar ook als het gaat om je gezondheid. Zo kun je altijd stofvrij werken, waar je ook bent.
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE-merk en zijn dubbel geïsoleerd.
De voordelen van de Hitachi FSV10SA(LA)
– TNO goedgekeurd
– Compact en licht in gewicht
– Ergonomische soft-grip greep
– Gemakkelijk bedienbare schakelaar
– Stofzak
De belangrijke specificaties van de Hitachi FSV10SA(LA)
– Schuurzool 184 x 92 mm
– Opgenomen vermogen 180 W
– Toerental onbelast 10.000/min.
– Aantal schuurbewegingen 20.000/min.
– Lengte 184 mm
– Gewicht 1,3 kg

Wat zit er bij deze verpakking
– Hitachi FSV10SA
– Set schuurpapier
– Stofzak
– Nederlandstalige handleiding
– 3 jaar garantie via registratie op de website
3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.
Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.
Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Hitachi vlakschuurmachine – FSV10SA – 93614931
Hitachi vlakschuurmachine – FSV10SA – 93614931

89.00

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken