Hitachi vuist-vlakschuurmachine – SV12SH – 93134446

- 34%

119.00 79.00

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064501344121908 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Hitachi SV12SH is een 200 Watt strijkijzermodel vlakschuurmachine en is geschikt voor licht professionele werkzaamheden. Door de vorm van de zool kan er gemakkelijk in de hoeken geschuurd worden.
De stofzak zit rechtstreeks op de machine en dus geen rondzwervend stof tijdens het schuren. Wel zo netjes en gezond! Deze Hitachi vlakschuurmachine heeft een ergonomisch design, de soft grip greep past in elke handpalm.
De zool is voorzien van klittenband (velcro) dus het schuurpaper is gemakkelijk te verwisselen. Ondanks dat deze schuurmachine slechts 133mm hoog is, is de motor krachtig. De Hitachi vlakschuurmachine weegt slechts 1kg.
Waar is de Hitachi SV12SH(WB) voor geschikt?
De Hitachi SV12SH is geschikt voor licht professionele werkzaamheden en wordt gebruikt voor verschillende schuurwerk projecten en het afwerken en polijsten, schuren van houtoppervlakken.
Wanneer er geverfd moet worden, dan geeft het een mooier resultaat als het te verven oppervlak kaal en glad is. Plaats het juiste schuurpapier met de juiste korrel op de zool met klittenband en de machine is klaar voor gebruik.
De veiligheid van de Hitachi SV12SH(WB)
Daar waar stofvrij werken van belang is, heeft Hitachi de machines laten keuren door TNO. Stof is niet gezond en dit model vangt het stof op. De gebruiker en omgeving ademt dit dus niet in! Bij Hitachi vinden we dat je te allen tijde moet kunnen vertrouwen op je gereedschap. Qua prestaties, maar ook als het gaat om je gezondheid. Zo kun je altijd stofvrij werken, waar je ook bent.
Hitachi machines zijn voor de Europese markt ontwikkeld en voldoen aan alle landelijk geldende veiligheidsvoorschriften. Alle machines dragen het CE merk en zijn dubbel geïsoleerd.
De voordelen van de Hitachi SV12SH(WB)
– TNO goedgekeurd
– Strijkijzer model
– Stofzak rechtstreeks op de machine
– Krachtige motor
– Ergonomische vormgeving, compact en licht in gewicht
– Zool uitgevoerd met klittenband
De belangrijke specificaties van de Hitachi SV12SH(WB)
Schuurzool 110 mm x 190 mm
Schuurpapier 110 x 100 mm
Schuurpapier driehoek 96 x 96 x 96 mm
Opgenomen vermogen 200 W
Toerental onbelast 14.000/min.
Geluidsniveau 82 dB
Hoogte 133 mm
Gewicht 1 kg
Wat zit er in de verpakking
– Hitachi SV12SH
– Set schuurpapier
– Stofzak
– Nederlandstalige handleiding
– 3 jaar garantie via registratie op de website
3 jaar garantie
Op elke Hitachi machine, ook op de accu’s, krijg je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je de machine binnen 4 weken na aankoop registreert op de Hitachi site, wordt die garantie GRATIS verlengd met maar liefst 2 jaar. Op elke Hitachi machine dus 3 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze extra garantie op elke Hitachi machine helemaal gratis is. Dus geen extra kosten voor de eindgebruiker. Het enige dat je hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de website www.hitachi-powertools.nl/garantie. Kijk op www.hitachi-powertools.nl voor de voorwaarden.
Onderhoud
Gereedschap heeft onderhoud nodig, slijtdelen moeten af te toe worden vervangen en hoe goed er ook is nagedacht over de duurzaamheid: de beste machine gaan ook nog wel eens stuk. Hitachi waardeert uw keuze voor ons kwaliteitsgereedschap, dus als er onderhoud of reparatie nodig blijkt, dan laten wij u graag zien dat u ook qua service een juiste fabrikant heeft gekozen. Hitachi beschikt in Nieuwegein over een modern geoutilleerde en vakbekwaam bemande eigen technische dienst. Hitachi streeft er naar dat de klant als regel de te repareren machine niet langer dan 3 werkdagen hoeft te missen. Om die snelheid te realiseren hanteert Hitachi een heldere, duidelijke en eenvoudige reparatieprocedure die wordt gestart.
Over Hitachi
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.
Ontdek dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi. Sneller. Preciezer. En met tal van innovaties die bij je werk of project onmisbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de koolborstelloze motor, de Li-ion accu’s of het hoogste koppel ter wereld; stuk voor stuk sterke punten waar elke professional mee wilt werken. Bovendien ben je dankzij slimme technieken zoals ACS (Active Control System) en RFC (Reactive Force Control) verzekerd van topprestaties én optimale veiligheid.
Kortom: met Hitachi ben je klaar voor elke uitdaging.

Hitachi vuist-vlakschuurmachine – SV12SH – 93134446
Hitachi vuist-vlakschuurmachine – SV12SH – 93134446

119.00 79.00

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken