HKC 24A9 - Full HD Monitor (24'')

HKC 24A9 – Full HD Monitor (24”)

119.99

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500327013048 Categorie:

Beschrijving

Of het nu in een werk- of woonruimte is, de HKC 24A9 is voor iedere plek in huis of kantoor een stijlvolle toevoeging. De monitor is ultradun met een simpel maar strak gebogen design. Omdat hij door dit ontwerp niet veel plek in beslag neemt, is hij ideaal voor op je bureau tijdens studie of werk. Het beeldscherm is van vele gemakken voorzien. Zo heeft hij bijvoorbeeld een VGA- en HDMI-aansluiting. Ook beschikt het over anti-glare, ook wel anti-spiegeling genoemd, waardoor je geen last hebt van reflecties op het scherm. Dit product is zeer geschikt om te gamen.
Uitgelezen beeldscherm om te gamen
Niet alleen door de anti-glare is de HKC 24A9 een favoriete monitor onder gamers, ook het gebogen scherm, de reactiesnelheid van 8 milliseconden en een kijkhoek van 178º geeft het computerscherm een hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om de casual gamer of de fanatieke spelers, iedereen komt visueel aan zijn trekken met de de HKC 24A9.
Duurzaam
Ondanks het scherpe beeld en de vele opties die het scherm heeft, is dit product bijzonder zuinig met een verbruik dat lager is dan 30 Watt. In slaapstand verbruikt hij zelfs minder dan 0,5 Watt. Het lage energiegebruik maakt het beeldscherm dan ook een bewuste keuze. De combinatie van elegante uitstraling en ultra-platte monitor maakt dit beeldscherm een uitstekend model in de lichtgewichtsklasse die ook ideaal is voor een opstelling met meerdere schermen.

Extra informatie

Aanbieder

Brand