Now you have Power.nl

Homido Grab VR bril – Rood

- 75%

39.99 9.99

0
Toevoegen aan vergelijken
✅ Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064701577649110 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Homido Grab VR is een comfortabele en betaalbare VR bril geschikt voor verschillende Android en iOS smartphones. De VR bril is te gebruiken met smartphones van 4,5 tot 5,7 inch (11,43 cm tot 14,5) scherm. Het gebruik van de VR bril is erg simpel waardoor het makkelijk is kinderen te introduceren in de meeslepende wereld van VR. De Homido ‘Grab’ dien je zelf voor je gezicht te houden.
Geschikt voor diverse smartphones
Plaats een willekeurige smartphone in de voorkant van de Homido ‘Grab’ bril en speel één van de 1.000+ VR games en Apps. Het mechanisme van de smartphone houder is voorzien van een veer zodat je bijna elke smartphone, van een kleine Android tot en met bijvoorbeeld de iPhone 6plus kunt gebruiken. De Homido ‘Grab’ heeft zelfs een actie knop voor interactie in de virtuele werelden die je te wachten staat.
Homido Center App
Homido helpt je met het kiezen uit de beste apps via de gratis Homido Center App voor zowel iPhone als Android. Het gebruik van allerhande virtual reality toepassingen, van games, educatie, films tot aan 360° video’s is hiermee mogelijk. Net als al zijn Apps is het downloaden en gebruik van het Homido Center geheel gratis en beschikbaar in zowel de App Store en Google Play.
Hoge kwaliteit
Net als alle andere Homido producten is de Homido ‘Grab’ voorzien van speciaal geproduceerde virtual reality lenzen van hoge kwaliteit en is de bril zelf gemaakt van duurzaam kunstof. En omdat de Homido ‘Grab’ de prestigieuze ‘Works with Google Cardboard’ certificering van Google verdient heeft, bestaat er geen twijfel over de kwaliteit.
Kenmerken
– Te gebruiken in combinatie met een bril
– Te gebruiken voor 360° video’s, VR-games, 3D-films en virtuele rondleidingen
– Te gebruiken met een smartphone met 4,5 tot 5,7 inch (11,43 cm tot 14,5) scherm
– Google Cardboard certificering
– Resolutie: minimaal 720p | comfortabel 1080p | optimaal 1440p.
– Meer dan 1.000 gratis iOS en Android Apps te downloaden via Homido Center
– Actieknop voor interactie met de virtuele werelden

Homido Grab VR bril – Rood
Homido Grab VR bril – Rood

39.99 9.99

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken