HP E273d Docking Monitor - USB C - Webcam

HP E273d Docking Monitor – USB C – Webcam

388.87

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500266981545 Categorie:

Beschrijving

Vereenvoudig jouw bureau en maak plaats om te werken met de HP EliteDisplay E273D 27 inch dockingmonitor. Deze zakelijke monitor bevat een ingebouwde webcam met 720p resolutie, wat handig is voor je Skype en video gesprekken. Dankzij de ingebouwde microfoon kan je eenvoudig communiceren met je collega’s. De E273D beschikt over een breed scala aan aansluitingen, waaronder een USB-C aansluiting om met 1-kabel je video en audio te delen. Deze display is geproduceerd met het equivalent van meer dan drie plastic waterflessen en daarmee dus ook een duurzame keuze!
Beheer je werkplek vanuit één verbinding Creëer een ruimte waar alle notebooks uit uw bedrijf onmiddellijk kunnen docken via USB-C of USB-A en toegang hebben tot randapparatuur en een bekabeld netwerk. Dit dockingscherm kan zijn stroom zelfs uit jouw pc halen via USB-C.
Verbreed je blikveld Voeg een tweede seriegeschakeld display toe via de USB-C-aansluiting van de pc. De smalle randen aan drie zijden zorgen voor een virtueel naadloos zicht op een of twee displays.
Aansluitingen 1 audio (in/uit)
1 audio-ingang
1 RJ-45
1 DisplayPort 1.2 (uitgang)
6 USB 3.1 (4 downstream, stroomlevering tot 7,5 W, 1 DisplayLink, 1 Type-C upstream)

Extra informatie

Aanbieder

Brand