HP ProDisplay P17A - Monitor

HP ProDisplay P17A – Monitor

100.90

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500012740624 Categorie:

Beschrijving

Werk productiever op een essentiële business monitor met solide prestaties, een 5:4 aspectratio voor specifieke bedrijfsapplicaties en een zuinig energieverbruik – alles voor een gunstige prijs. Groei met een elegante, betrouwbare HP monitor die een stabiele levenscyclus heeft en HP accessoires ondersteunt.
Kenmerken
Professionele presentatiekenmerken.
– Beschik over een scherpe, heldere weergave van documenten en e-mail met 1280 x 1024 resolutie en 5-ms responstijd op een 43,18-cm (17-inch) diagonaal scherm.1 Snel aan te sluiten op apparaten met een VGA-poort. De ingebouwde voeding zorgt voor een opgeruimde werkplek.
Uw applicaties trouw.
– Blijf trouw aan de 5:4 aspectratio waarvoor uw enterprise- en publieke sectorapplicaties ontworpen zijn.
Een budgetvriendelijk, stabiel product.
– Krijg een stabiele productlifecycle van tenminste één jaar voor een budgetvriendelijke prijs. Deze monitor, die door HP grondig op kwaliteit is getest, biedt gegarandeerd een hoge betrouwbaarheid.
Ontworpen met oog voor het milieu.
– Reduceer uw stroomverbruik en uw kosten met een intelligent, energie-efficiënt scherm dat ENERGY STAR®- en TCO-gekwalificeerd en EPEAT® Gold-geregistreerd is. De monitor heeft een kwikvrij backlit-scherm, laag-halogeen kenmerken3 en arseenvrij schermglas.

Extra informatie

Aanbieder

Brand