HP Z23n G2 23-inch scherm

HP Z23n G2 23-inch scherm

215.35

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500139776890 Categorie:

Beschrijving

Werk superproductief met het elegante HP Z23n G2 23-inch (58,42-cm) scherm. Dit vrijwel naadloze Full-HD scherm is in de fabriek getest op betrouwbaarheid en duurzaamheid, met geïntegreerde kleurkalibratie, de mogelijkheid om meer schermen naadloos naast elkaar te plaatsen1 en uitgebreide aansluitmogelijkheden.
Stroomlijn de productiviteit met schermen voor elk project
– Multitask zonder onderbrekingen op meerdere schermen met een microrand aan drie zijden op elk scherm. Geniet van een verbluffende weergave op een 23-inch (58,42-cm) IPS-scherm met 1920 x 1080 resolutie, een 16:9 aspectratio en meer dan 2 miljoen pixels.
Uitzonderlijke kleuren, kant en klaar uit de doos.
– U bereikt gemakkelijker consistente, accurate kleuren tussen schermen en projecten, direct vanaf het eerste gebruik, dankzij in de fabriek gekalibreerde kleuren.
Kwaliteit vanaf het begin
– Wij testen elk HP Z Display intensief om een betrouwbare grafische oplossing te leveren die lang meegaat en bieden HP Zero Bright Dot garantie3, HP’s strengste pixelbeleid waarbij het scherm wordt vervangen als slechts één heldere subpixel defect is.
Grootse ideeën voor kleine ruimtes
– Benut de beschikbare ruimte optimaal door krachtige machines zoals het HP Z2 Mini workstation direct achter het scherm te monteren voor een compacte, efficiënte, ruimtebesparende oplossing.

Extra informatie

Aanbieder

Brand