HP Z24i - Monitor

HP Z24i – Monitor

159.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500663117266 Categorie:

Beschrijving

De uitzonderlijk nauwkeurige weergave, uitgebreide instelmogelijkheden en bedrijfskritische betrouwbaarheid zijn afgestemd op zakelijk gebruik. De HP Z24i 61-cm (24-inch) IPS-monitor met IPS Gen 2 scherm is energiezuiniger dan de eerste generatie IPS-technologie en heeft extra brede inkijkhoeken om samenwerken gemakkelijker te maken.
Kenmerken
Ontmoet uw nieuwe energiezuinige IPS Gen 2 teamspeler
– Reduceer uw stroomverbruik1 en produceer 99% van de sRGB-kleuren met IPS Gen 2-schermen. Dankzij de extra brede inkijkhoeken heeft iedereen een goed zicht, zodat teambeoordelingen en -beslissingen sneller tot stand komen.
– Zie ieder detail haarscherp op een 61-cm (24-inch) diagonale scherm met smalle randen, een 1920 x 1200 resolutie, 120 extra beeldlijnen en 2,3 miljoen pixels.
– De 300 cd/m2 helderheid, 1000 :1 contrastratio, 5M :1 dynamische contrastratio en 8-ms responstijd zorgen voor een scherpe, duidelijke weergave.2
– De donkere gedeelten van afbeeldingen worden beter weergegeven met de geïntegreerde Black Stretch-technologie, die zelfs de kleinste details beter zichtbaar maakt.
Ingebouwd comfort
– U vindt beslist een comfortabele werkhouding met een exclusieve HP 4-voudig verstelbare voet en een geïntegreerde HP QR2 Quick Release met VESA-bevestigingsondersteuning.
Handige connectiviteit binnen bereik
– Verschillende ingangen, waaronder DisplayPort 1.2, DVI, VGA en een geïntegreerde USB-hub, bieden connectiviteit voor toekomstige en oudere apparaten.
Houd alles bijeen
– Houd uw bureau opgeruimd met het geïntegreerde kabelbeheer. Creëer een compact alles-in-een systeem met de optionele HP Thin Client bevestigingskit3. De HP QR2 Quick Release is in het scherm geïntegreerd en ondersteunt de VESA-standaard voor snelle bevestiging.
Beperk uw milieu-impact
– Reduceer het stroomverbruik en bezuinig op de energiekosten met een intelligent, energie-efficiënt apparaat dat niet alleen IPS Gen 2-technologie bevat maar ook ENERGY STAR®- en EPEAT® Gold-kwalificeringen heeft.
– De HP Z24i 61-cm (24-inch) IPS-monitor heeft een kwikvrij backlit-scherm, een laag-halogeen ontwerp5 en arseenvrij schermglas.
Maak kennis met de beste vriend van uw monitor
– Creëer een werkruimte met meerdere partities. Werk tegelijkertijd in aparte venters aan verschillende documenten, spreadsheets en e-mail met HP Display Assistant software.
– Bekijk geopende applicaties op alle aangesloten schermen met de uitgebreide werkbalk. Ga diefstal tegen met een instelbare PIN-code, die de monitor uitschakelt als deze zonder toestemming van de pc wordt losgekoppeld.
Werk moeiteloos
– Uw IT-investering wordt ondersteund door drie jaar standaard garantie. Kies optionele HP Care Pack Services6 om de garantie uit te breiden tot maximaal 5 jaar.

Extra informatie

Aanbieder

Brand