Iiyama G-Master GE2288HS-B1 - Gaming Monitor

Iiyama G-Master GE2288HS-B1 – Gaming Monitor

109.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500635711000 Categorie:

Beschrijving

BLACK-HAWK – 22″ G-MASTER gamer monitor met 1ms reactietijd en FreeSync
De 22″ G-MASTER GE2288HS, ook bekend als BLACK HAWK, biedt veeleisende gamers het absolute voordeel bij het nemen van doorslaggevende split-second beslissingen. Een zinderende 1ms reactietijd en FreeSync™ zorgen voor ultra vloeiende overgangen zonder ghosting. De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Hierdoor kunnen vijanden sneller worden gespot! Verder beschikt het scherm over twee signaalingangen (DVI/HDMI), een hoofdtelefoon-aansluiting en ingebouwde speakers. De GE2288HS G-MASTER is het ideale scherm voor veeleisende gamers.
FreeSync Technology
AMD FreeSync ondersteuning zorgt voor een vloeiend beeld zonder afgebroken frames en storende artefacten veroorzaakt door lagere framerates.
1 ms
Een snelle reactietijd is de sleutel tot ultra vloeiende game. Het vermindert ghosting en blurring, waardoor je gemakkelijk jouw prestaties kunt verbeteren.
Voorgedefinieerde gaming modes
Doe het op jouw manier! Kies één van de vooraf gedefineerde gaming modes (inclusief FPS en strategie) of stel je eigen voorkeursinstellingen in.
Flicker free + Blue light
De ultieme oplossing voor het comfort en de gezonheid van uw ogen. Door middel van elektrische stroom wordt flikkeren van het scherm geëlimineerd. Met de Blue Light Reduction vermindert u eenvoudig de helderheid en de kleurtemperatuur waardoor de hoeveelheid blauwe licht gereduceerd wordt en uw ogen minder vermoeid voelen na het werken achter het scherm.

Extra informatie

Aanbieder

Brand