iiyama ProLite T2236MSC touch screen-monitor 54,6 cm (21.5'') 1920 x 1080 Pixels Zwart Multi-touch

iiyama ProLite T2236MSC touch screen-monitor 54,6 cm (21.5”) 1920 x 1080 Pixels Zwart Multi-touch

329.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500250351089 Categorie:

Beschrijving

22” 10P-touchmonitor met volledig vlak edge-to-edge front en AG coating
De ProLite T2236MSC heeft een AMVA-panel met Projective Capacitive 10P-touch interface voor een accurate touchervaring. Deze AMVA LCD-technologie garandeert een zeer natuurgetrouw kleurstabiel beeld en hoog contrast. Dit maakt T2236MSC bijzonder geschikt voor vele interactieve toepassingen. De AG-coating voorkomt hinderlijke beeldreflectie van de omgeving. Door de flexibele voet is hij is zeer ergonomisch en comfortabel in gebruik. De ProLite T2236MSC is het ideale scherm voor een geweldige Windows-touch-ervaring.
Touch technology – Capacitive
Deze technologie functioneert met een glasplaat voorzien van een sensor-matrix. Het geheel is geïntegreerd in het LCD-panel. Een aanraking wordt waargenomen doordat uw vinger (met of zonder handschoen) een miniscuul elektrisch signaal afgeeft aan deze sensor-matrix als u het glas aanraakt. Deze extra glaslaag maakt deze techniek uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het systeem werkt zelfs als het glas door molest is ingekrast! Het biedt ultieme beeldkwaliteit en wordt aangestuurd door een vinger (al dan niet met handschoen) of een speciale stylus.
AMVA
AMVA-technologie biedt een groter contrast, betere zwart-weergave en superieure inkijkhoeken t.o.v. de standaard TN-technologie.
AG Coating
Anti Glare coating helpt schermreflectie van externe lichtbronnen, die de kleurweergave, het contrast en de scherpte kunnen beïnvloeden, voorkomen. Daarnaast is het scherm minder gevoelig voor stof, vet en vuil vlekken.
Krasbestendigheid
De krasbestendigheid is essentieel voor touch-oplossingen die gebruikt worden in openbare ruimtes en scholen. De bestendigheid wordt bereikt dankzij een glazen overlay die het scherm bedekt. Het garandeert een hoge duurzaamheid van de touch-functie, zelfs als het glas bekrast wordt.
Luidsprekers
Deze LED monitor is voorzien van 2 hoge kwaliteit stereo luidprekers.

Extra informatie

Aanbieder

Brand