iiyama ProLite TF2234MC touch screen-monitor 54,6 cm (21.5'') 1920 x 1080 Pixels Zwart Multi-touch Multi-gebruiker

iiyama ProLite TF2234MC touch screen-monitor 54,6 cm (21.5”) 1920 x 1080 Pixels Zwart Multi-touch Multi-gebruiker

579.41

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500330371954 Categorie:

Beschrijving

De ProLite TF2234MC is een 22” multitouch monitor met een open frame
De ProLite TF2234MC is een 10pt touch monitor, voorzien van geïntegreerde Projective Capacitive Multitouch-technologie. Het LCD panel maakt gebruik van IPS technologie, die een buitengewone kleurvastheid vanuit elke inkijkhoek biedt. Het maakt hem de ideale touchscreen monitor voor Interactive- en Digital Signage toepassingen. Naast deze buitengewone beeldeigenschappen is deze monitor aan de voorkant stof en water bestendig volgens IP65. De touch interface wordt aangestuurd via USB, het beeldsignaal via VGA of DVI. Kortom: de ProLite TF2234MC is een veelzijdige monitor klaar
IPS
IPS-technologie biedt een hoger contrast, betere zwart-weergave en superieure inkijkhoeken t.o.v. de standaard TN-technologie.
om geïntegreerd te worden in bijvoorbeeld een kiosk.
Touch technology – Capacitive
Deze technologie functioneert met een glasplaat voorzien van een sensor-matrix. Het geheel is geïntegreerd in het LCD-panel. Een aanraking wordt waargenomen doordat uw vinger (met of zonder handschoen) een minuscuul elektrisch signaal afgeeft aan deze sensor-matrix als u het glas aanraakt. Deze extra glaslaag maakt deze techniek uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het systeem blijft zelfs werken als het glas is ingekrast. Het biedt ultieme beeldkwaliteit en wordt aangestuurd door een vinger (ook in latex handschoenen) of een speciale stylus.
Open frame brackets
Open frame monitoren zijn een ideale oplossing voor Kiosk Integrators en Instore-Retail. Bij dit model worden standaard externe montagebeugels meegeleverd.
Full HD
Met de volledige HD resolutie van 1920 x 1080 is uw LCD monitor in staat hoge resolutie foto’s te tonen en kunt u video kijken in full HD resolutie. Ter vergelijking, op een 1920 x 1080 scherm kunt u 58% meer informatie tonen dan op een scherm met een resolutie van 1280 x 1024.
Krasbestendigheid
De krasbestendigheid is essentieel voor touch-oplossingen die gebruikt worden in openbare ruimtes en scholen. De bestendigheid wordt bereikt dankzij een glazen overlay die het scherm bedekt. Het garandeert een hoge duurzaamheid van de touch-functie, zelfs als het glas bekrast wordt.

Extra informatie

Aanbieder

Brand