Iiyama ProLite XB2783HSU-B3 - Full HD Monitor

Aanbieding!

Iiyama ProLite XB2783HSU-B3 – Full HD Monitor

189.00 179.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501098068115 Categorie:

Beschrijving

De 27 inch XB2783HSU-B3 monitor is voorzien van een Full HD (1920 x 1080) AMVA-paneel met LED backlight. Dit snelle 24bit TrueColor-paneel biedt onovertroffen kleurweergave onder extreme inkijkhoek. Met een zeer hoog 3000:1 statisch contrast worden nu zelfs de kleinste details en nuances zichtbaar. Hierdoor is deze monitor uitermate geschikt voor DTP, webdesign en fotografie.
Tevens is de XB2783HSU-B3 uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met Pivot funktie. Aan de zijkant zijn twee usb 2.0 poorten ingebouwd, zodat je eenvoudig randapparatuur direct kunt aansluiten via de monitor. Daarnaast heeft deze monitor ingebouwde speakers en een VESA-bevestiging.
Flicker Free & Blue Light
Om de gezondheid en het comfort van je ogen te verhogen beschikt deze monitor van een elektrische stroomaanvoer waardoor het flikkeren van het scherm verleden tijd is. Daarnaast zorgt de Blue Light Reduction ervoor dat je ogen minder vermoeid raken. Dit gebeurt doordat het de helderheid verlaagt en het kleurniveau opschroeft, waardoor de hoeveelheid blauwe licht gereduceerd wordt.
Aansluitingen
DisplayPort
VGA
HDMI
Koptelefoon-aansluiting
Audio-ingang
Usb 2.0 (2x)
Meegeleverde kabels
Stroomkabel
HDMI-kabel
Usb-kabel
Audiokabel
Onderstaande afbeelding geeft je een duidelijk idee over de grootte van deze monitor. De afbeelding is illustratief en de getoonde maten zijn van het scherm (exclusief voet en buitenrand).

Extra informatie

Aanbieder

Brand