Infinitoo Zwembanden, voor kinderen en peuters vanaf 3 - 8 jaar, 15 - 30 kg, met dolfijndesign voor zwembad, zwembad, strand en meer.

Infinitoo Zwembanden, voor kinderen en peuters vanaf 3 – 8 jaar, 15 – 30 kg, met dolfijndesign voor zwembad, zwembad, strand en meer.

15.98

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500574795446 Categorie:

Beschrijving

Aanbevolen vanaf 3 tot 8 jaar (15-30 kg). Dubbel airbag-design, meer veiligheid, meer comfort en meer zwemvermogen. Het transparante oranje maakt het mogelijk om kinderen te vinden terwijl ze zwemmen en biedt je kind een veilige zwemomgeving.
Zacht waterdicht plastic weefsel is bestemd voor de gevoelige huid van je kind. Perfect gereedschap voor het leren van zwemmen. Ideaal voor spelen, zwemmen en duiken.
Milieuvriendelijk materiaal: avilente, onschadelijk materiaal, gemakkelijk op te blazen en te legen voorkomt schuren of vastplakken aan de huid.
Praktisch: kan te klein worden ingeklapt als je hem niet gebruikt. Eenvoudig te dragen.
Uitstekende bewegingsvrijheid: de kinderen kunnen zich vrij en onbeperkt bewegen. De geoptimaliseerde waterligging verhoogt de bewegingsveiligheid van kinderen en peuters in het water.

Extra informatie

Aanbieder

Brand