Intellipool

Intellipool

40.78

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501547885132 Categorie:

Beschrijving

Intellipool zwembad automatiserings systeem
Controle- en regelsysteem waarmee u op afstand het maximum uit uw Intelliflo pomp met variabele snelheid haalt !

De IntelliPool maakt optimaal gebruik van de IntelliFlo VSD zwembadpomp en stelt de juiste filtersnelheid voor elke toepassing in. Op die manier verbetert het systeem de uitzonderlijke energie-effici�ntie van IntelliFlo. En doordat de Intellipool de juiste hoeveelheid chemicali�n toevoegt, levert dat nog een extra besparing op. Bij gebruik van zoutelectrolyse zal de Intellipool ook de levensduur van de chloreercel verbeteren
De IntelliPool wordt geheel compleet geleverd met een aparte unit voor de sensoren, versterker voor het WIFI signaal en een gratis account via internet zodat u alle instellingen op afstand kan regelen, zelfs via de Iphone en Ipad!

De IntelliPool maakt in combinatie met de geavanceerde zwembadpomp en doseerunits voor chloor en PH een onverslaanbare besturingseenheid voor uw zwembad.

Voordelen? Optimale waterkwaliteit tegen lagere kosten aan stroom en chemicali�n.
Internettechnologie tot aan uw zwembad en volledige controle op afstand!

Vaak kunnen er ook kosten worden gespaard aan onze onderhouds- / servicedienst omdat men niet altijd bij u langs hoeft te komen maar er vanaf afstand al een analyse kan plaatsvinden en daar waar nodig kan worden ingeregeld in de afstellingen.
Het IntelliPool� systeem kan een e-mail naar ons sturen als een van de zwembadparameters de limieten overschrijdt. Ook kan er met een vaste frequentie een e-mail naar ons gestuurd worden met alle zwembadparameters.

Hieronder een overzicht van wat er bij een IntelliPool systeem geleverd wordt:


Zoals de naam al doet vermoeden is dit het hoofdgebeuren van het hele IntelliPool systeem. Inclusief een RS485 communicatiekabel voor de IntelliFlo pomp.


Deze probe unit is het meetstation van het IntelliPool systeem. Met de meegeleverde sensoren worden de Redox- (ORP), de PH-, de temperatuur en het zoutgehalte gemeten. Evenzo kan er met de meegeleverde sensoren gemeten worden of de afdekking open of gesloten is. Ook kalibreervloeistoffen voor de pH worden standaard meegeleverd.


Met deze control unit kunt u precies de waarden van uw zwembad uitlezen vanaf afstand en met deze unit kunt u ook uw zwembadverlichting aan- en uitschakelen. Ook alarmmeldingen komen hier in het display.


Hiermee kunt u de zwembadverlichting maar ook andere artikelen (waterval, buitenverlichting, reinigingsinstallatie, etc. van afstand bedienen.


Deze internet hub moet worden aangesloten op de router in uw woning. Hierdoor wordt het mogelijk om overal ter wereld waar u een internetverbinding heeft contact te leggen met het IntelliPool systeem en dus de IntelliFlo pomp.


Deze komt altijd buiten te staan. Deze versterkt het signaal en deze meet de buitentemperatuur.

Het volgende wordt ook meegeleverd:

NL Handleiding.

Elektrode met buffervloeistof.

Aansluitkit slangen (monstername, doseer-, zuig en -pers slang).

Injectie ventielen.

Voetfilters.

24 maanden fabrieksgarantie!

Extra informatie

Aanbieder

Brand