Internet Bellen TV

Wil je graag voordelig kunnen internetten, bellen en televisiekijken? Dan kun je gemakkelijk internet, bellen en tv vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Dat werkt erg eenvoudig: je voert simpelweg je woonadres in én het systeem vergelijkt welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste internetprovider staat altijd bovenaan.

Waarom internet, bellen en tv vergelijken?

Internet bellen en tv vergelijken wordt steeds populairder. Mensen stappen al vaak over van energieleverancier of zorgverzekeraar, maar ook komt er steeds meer wisselingen tussen providers voor. Dat is natuurlijk ook niet zo gek: je kunt namelijk profiteren van leuke welkomstkortingen als nieuwe klant. Waarom dan altijd trouw bij je oude provider blijven? Dat is natuurlijk helemaal nergens voor nodig!

Nieuwe klanten kunnen bijvoorbeeld profiteren van een korting op het abonnement voor de eerste maanden. Daarnaast krijgen nieuwe klanten vaak vele extra’s. Hierbij kun je denken aan gratis HD-zenders of gratis interactieve televisie. Soms krijgen klanten zelfs volledig gratis een hogere internetsnelheid. Wacht daarom niet langer met internet, bellen en tv vergelijken én bekijk wat jij kunt direct kunt besparen.

Hoe kan ik internet, bellen en tv vergelijken?

Internet, bellen en tv vergelijken was enkele jaren geleden nog ontzettend lastig. Je moest namelijk alle websites van internetproviders af om hier te controleren wat de kosten zijn. Gelukkig is daar nu al een tijdje verandering in gebracht: je kunt nu namelijk online internet, bellen en tv vergelijken. Dat werkt gelukkig ook nog eens ontzettend eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen maar je postcode in te voeren. Op basis daarvan controleert het vergelijkingssysteem welke aanbieders er allemaal beschikbaar zijn op jouw woonadres. Op basis daarvan staat de goedkoopste provider altijd bovenaan.

Daar houdt internet, bellen en tv vergelijken echter nog niet mee op. Je kunt namelijk nog verder filteren op datgene wat jij belangrijk vindt. Wil jij bijvoorbeeld onbeperkt bellen in je pakket? Of wil je graag meerdere televisies aansluiten op je televisieabonnement? Dan behoort dat allemaal tot de mogelijkheden. Je kunt namelijk gemakkelijk filteren op jouw voorkeuren in de linkerkolom.

Kan ik op ieder moment overstappen?

Het is algemeen bekend dat je van zorgverzekering kunt overstappen vanaf half november. Echter geldt dat niet voor internetpakketten of energie. Je kunt namelijk overstappen wanneer jouw huidige contract afloopt. Bij de meeste internetproviders krijg je een contract van een jaar. Na een jaar heb je dus ook weer de mogelijkheid om over te stappen. Controleer daarom wanneer je jouw huidige internetcontract hebt afgesloten. Op basis daarvan weet je ook direct of je alweer kunt overstappen.

Let op deze aanbieders: mogelijk levert dit je voordeel op!

Wist je dat je tegenwoordig je mobiele telefoonabonnement kunt combineren met je thuisabonnement? Het kan dus ook zeker lonen om hier eens goed naar te kijken. Zo krijg je bijvoorbeeld vele extra’s als je Vodafone met Ziggo combineert. Ook KPN, Telfort en T-Mobile bieden deze acties. Hieronder omschrijven we de voordelen per combinatie.

VodafoneZiggo

Vodafone en Ziggo hebben de handen ineengeslagen: men gaat nu verder als VodafoneZiggo. Heb je een Vodafone-abonnement (minimaal Red) en is deze afgesloten na 18 april 2017? Dan geniet je van vijf euro korting op je mobiele abonnement. Daarnaast krijg je dubbele data. Ook thuis geniet je van extra’s: je krijgt namelijk gratis een extra televisiepakket.

KPN

KPN biedt KPN Compleet. Daarmee krijg je eveneens vijf euro korting op je abonnement en worden zowel je minuten als je databundel verdubbeld. Verder kun je MB’s delen met je huisgenoten en krijg je een gratis zenderpakket.

Telfort

Combineer jij je smartphoneabonnement van Telfort met een thuisabonnement van Telfort? Dan krijg je vijf euro korting op je maandelijks factuur en profiteer je van dubbele data en dubbele minuten. Heb je thuis ook interactieve televisie? Dan krijg je ook gratis FOX Sports of kun je kiezen voor het Opnemen-pakket.

T-Mobile

Beschik je over een T-Mobile smartphoneabonnement? Dan krijg je 2,50 euro korting op je thuis factuur. Ook kun je gratis FOX Sports Eredivisie kijken óf kun je voor vijf euro per maand FOX Sports Compleet kijken. Daarnaast betaal je geen activatiekosten als je al T-Mobile Mobiel hebt.

Simyo

Simyo heeft de handen ineengeslagen met KPN. Heb je een Simyo-abonnement en kies voor je KPN Thuis? Dan krijg je dubbele data en dubbele minuten.

Welke internetsnelheid heb je nodig?

Er zijn verschillende internetsnelheden waar je uit kunt kiezen. Veel mensen kiezen natuurlijk het liefste voor de snelste internetverbinding, maar vaak is dit eigenlijk overbodig. Je kunt namelijk simpelweg geld besparen door niet altijd te kiezen voor de snelste verbinding. Want: hoeveel heb je nou daadwerkelijk nodig? Hieronder beschrijven we het.

Tot 30 Mbit/s

30 Mbit/s is zeer geschikt voor eenpersoonshuishoudens. Je kunt namelijk gemakkelijk een filmpje bekijken op het internet, je kunt gebruikmaken van internetbankieren en je kunt rustig je mail bekijken.

Tot 50 Mbit/s

50 Mbit/s is geschikt voor huishoudens met meerdere personen. Je kunt gemakkelijker tegelijkertijd een filmpje kijken op YouTube. Internetten en mailen werkt ook prima naar behoren

80 Mbit/s en hoger

Heb je een groot gezin en zit de ene te gamen, de ander te Netflixen en de ander weer te downloaden? Dan is dit pakket geschikt.

Internetsoort

Er zijn verschillende internetsoorten waar je uit kunt kiezen. Je kunt namelijk kiezen voor ADSL/VDSL, kabelinternet of glasvezelinternet. Momenteel is glasvezelinternet de meest snelle optie, terwijl ADSL/VDSL de voordeligste optie is.

ADSL/VDSL

ADSL/VDSL is de goedkoopste optie waar je uit kunt kiezen. Deze variant ken meerdere voor- en nadelen. Het belangrijkste voordeel is dat het vrijwel overal in Nederland beschikbaar is. Verder is erg voordelig! Echter wordt er een maximale snelheid beloofd, maar in de praktijk blijkt deze maar moeilijk haalbaar. Dat hangt er namelijk sterk vanaf hoe ver jouw woning van de wijkcentrale is verwijderd.

Kabelinternet

Kabelinternet wordt verstuurd via de traditionele televisiekabel. Dat betekent dus ook dat je verplicht een televisieabonnement moet afnemen. Bij internet, bellen en tv vergelijken is dat natuurlijk ook geen nadeel. Kabelinternet is stabiel en de beloofde snelheden worden over het algemeen gehaald. De snelheid wordt niet beïnvloed als je tegelijkertijd televisiekijkt of op het internet surft.

Glasvezelinternet

Glasvezelinternet staat voor razendsnel internet! Helaas is het nog niet overal in Nederland beschikbaar, maar op termijn zullen steeds meer steden en dorpen kunnen genieten van de hoge snelheden. De afstand tot de wijkcentrale maakt niet uit en je kunt net zo snel uploaden als downloaden. Dat is niet het geval bij kabelinternet of ADSL. Wil je voor écht snel internet gaan? Kies dan, indien mogelijk, voor glasvezelinternet.

Onbeperkt bellen in je pakket?

Als je internet, bellen en tv vergelijken gaat, heb je ook de keuze uit onbeperkt bellen in het pakket. Dat kan natuurlijk erg handig zijn als je nog veel met de vaste telefoon belt! Je kunt echter ook kiezen voor minder belminuten.

Een geschikt televisieabonnement

Tot slot kun je natuurlijk nog filteren op de televisiemogelijkheden als je internet, bellen en tv vergelijken gaat. Hier heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor de reguliere tv-zenders, maar kun je ook kiezen voor extra opties zoals uitzending gemist, meerdere televisies en opnemen. In sommige gevallen krijg je bepaalde opties gratis! Controleer daar dus goed op.

100% onafhankelijk internet, bellen en tv vergelijken

Via Power.nl kun je volledig onafhankelijk internet, bellen en tv vergelijken. Alle prijzen die je in onze vergelijkingstool ziet, zijn de actuele prijzen die je ook op de website van de aanbieder terugvindt. Daarmee ontvang je ook altijd de beste deals en kun je binnen slechts enkele minuten overstappen. Bovendien hoef je je oude contract niet op te zeggen: dat doet je nieuwe provider namelijk voor je.

Samenvatting voordelen: internet, bellen en tv vergelijken

Internet, bellen en tv: we kunnen er niet meer zonder. Als je na je werkdag thuis bent, is het natuurlijk wel zo fijn om even achter de buis te hangen. Ook is het fijn als je even op de computer kan om hier te kijken naar wat informatie op het internet. Internet, bellen en tv vergelijken is dan altijd verstandig. Je wilt natuurlijk nooit te veel betalen. Daarom vatten we voordelen van internet, bellen en tv vergelijken tot slot nog even voor je samen:

  • Een handig overzicht met alle beschikbare alles-in-1-providers in Nederland;
  • Gepersonaliseerde tarieven op basis van jouw woonadres;
  • Alle tarieven zijn onafhankelijk tot stand gekomen;
  • Alle tarieven zijn uiteraard actueel en worden iedere dag bijgewerkt;
  • Je overstap is binnen slechts enkele minuten al geregeld;
  • Je zult nooit meer te veel betalen voor je provider;
  • Heb je vragen aan ons? Dan kan je ons op ieder moment van de dag een mailtje sturen. We beantwoorden je vraag op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Heb je nog vragen over internet, bellen en tv vergelijken?

We hopen dat we je zo veel mogelijk informatie hebben gegeven met de bovenstaande informatie. Desondanks kan het natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt! Geen nood, want wij vinden vragen altijd leuk. Stuur ons daarom gerust een aantal vragen via het contactformulier op onze contactpagina. Onze klantenservice zit op werkdagen van 09.00 tot en met 17.00 uur voor je klaar. We helpen je graag.