iPhone XS Power.nl

iPhone XS abonnement vergelijken via Power.nl!

Apple heeft weer eens een aantal prachtige smartphones op de markt gebracht. De smartphonefabrikant trakteert ons ditmaal op de iPhone XS en de iPhone XS Max. Wil je graag een iPhone XS abonnement vergelijken? Dan ben je bij Power.nl aan het juiste adres.

Opmerking: de iPhone XS op de foto hierboven is voorzien van een smartphonecase.

Twee beschikbare varianten

Als je een iPhone XS abonnement vergelijken wilt, heb je keuze uit twee varianten: de XS en XS Max. De XS is 5,8-inch en de XS Max is 6,5-inch. De toestellen verschillen in principe alleen in formaat met elkaar. Beide iPhones hebben namelijk dezelfde camera’s, hetzelfde besturingssysteem en dezelfde hardware. Alleen de accu van de XS Max groter. Daardoor gaat het toestel ook iets langer mee. Overigens is de XS Max de grootste iPhone die tot nu toe is uitgebracht.

Geniet van prachtig helder beeld

Wil je graag een prachtig helder beeld op je smartphone? Dan is de iPhone XS zeker een prima keuze. Dit prachtige toestel beschikt namelijk over een Super Retina OLED-scherm. De pixels op het toestel zijn ongelofelijk: maar liefst 450 pixels per inch (ppi). Daarmee is het wellicht wel het scherpste toestel van dit moment.

Prachtige camera

De iPhone XS kan zich goed onderscheiden van andere smartphones. Het toestel beschikt namelijk over een prachtige camera. De redactie van Power.nl heeft al een aantal foto’s kunnen schieten met het toestel. Wij hebben hierbij gebruik gemaakt van de portretmodus. Je kunt de achtergrond bijzonder mooi vervagen en dat doe je misschien niet na met menig spiegelreflexcamera. Als je wilt, kun je de achtergrond zelfs nadien nog bewerken. Hieronder een foto die wij op de redactie hebben geschoten. Hierbij hebben we de achtergrond flink vervaagd, waardoor het knuffeldier er mooi uitspringt:

pandabeer power.nl

Het toestel beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde. Ook is het toestel voorzien van optische beeldstabilisatie. Dat zorgt ervoor dat je ook goede foto’s en video’s kunt maken als je een beetje beweegt met het toestel. De camera aan de achterzijde is tevens voorzien van een True Tone flitser, waardoor je ook goede foto’s kunt maken gedurende de avonduren.

Wil je graag een smartphone met een goede camera? Dan kun je een iPhone XS abonnement vergelijken! Wij zijn in ieder geval overtuigd van de kwalitatieve camera.

Enkele camera aan de voorzijde

De camera aan de voorzijde is gelijk aan die van haar voorganger, de iPhone X. Echter zijn er wel verbeteringen doorgevoerd. De camera werkt nu nog sneller met Face ID. Dat betekent dat je je smartphone dus sneller kunt ontgrendelen. Dat is dus zeker een verbeterpunt.

Hardware

Als je een iPhone X abonnement vergelijken gaat, ben je er in ieder geval van verzekerd dat je een snel toestel in huis haalt. De smartphone is namelijk voorzien van een Apple A12 Bionic chip. Dat zorgt voor bijzonder snelle prestaties. Je kunt gemakkelijk wisselen tussen apps en de smartphone reageert bijzonder snel.

Accu

De iPhone XS beschikt over een kleinere accu dan haar voorganger: de iPhone X (2685 mAh ten opzichte van 2715 mAh). Toch gaat het toestel 30 minuten langer mee. Dat heeft te maken met de snelle chip van Apple. Deze is veel energiezuiniger. De XS Max beschikt over een nog grotere accu: 3174 mAh. Deze gaat zelfs anderhalf uur langer mee dan de X.

Software

Uiteraard wordt het toestel standaard geleverd met iOS12. Dat werkt ook dit keer weer prima naar behoren. Dit besturingssysteem is wederom erg veilig en wordt met enige regelmaat ge-update.

Mogelijkheid tot een dubbele simkaart

Apple liep wat dit betreft een beetje achter, maar het is nu toch eindelijk mogelijk: je kunt een dubbele simkaart plaatsen in het toestel. Alhoewel, je kunt er nog steeds maar een fysieke simkaart instoppen. De andere simkaart is een zogeheten eSIM. Dat is dus geen fysiek kaartje, maar dat werkt via je provider.

Een iPhone XS abonnement vergelijken?

Wil je graag een iPhone XS abonnement vergelijken? Dan je bij Power.nl aan het juiste adres. Uiteraard kun je via onze website smartphones met abonnement vergelijken. Je kunt ook losse telefoons vergelijken en deze eventueel combineren met een sim only abonnement.

Opmerking: de foto’s op deze pagina zijn gemaakt door onze redactie. Je mag deze foto’s niet dupliceren of gebruiken voor je eigen website. Uiteraard mag je ons artikel wel delen!

Een reactie plaatsen