JBL Club 950NC - Draadloze over-ear koptelefoon - Zwart

JBL Club 950NC – Draadloze over-ear koptelefoon – Zwart

183.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 502030117996 Categorie:

Beschrijving

Ga op in je muziek Zet de JBL CLUB 950NC-koptelefoon op en waan je op de eerste rij bij een concert. De legendarische JBL Pro Sound en Hi-Res audio zorgen voor een breed spectrum aan details en helderheid, voor de ultieme luisterervaring.
Adaptive Noise Cancelling Behoefte aan een rustige autorit? Studeren zonder afleiding? Wij hebben de oplossing. Laat de wereld even achter je en ga op in je favoriete muziek. Houd de Smart Ambient-knop enkele seconden ingedrukt en waan je in een andere wereld.
Geluid dat zich aanpast aan je voorkeuren Wil je je bewust blijven van het omgevingsgeluid? Druk kort op de Smart Ambient-knop om Ambient Aware te activeren, zonder je muziek te onderbreken. Maak een praatje met de mensen om je heen zonder je koptelefoon af te zetten: TalkThru verlaagt het muziekvolume en versterkt de stemmen in je omgeving.
Groot vermogen, grote impact Met een ingangsvermogen van 2.000 mW zal deze koptelefoon je niet in de steek laten op belangrijke momenten. De speciaal ontworpen luidsprekerspoel en magneet hebben een hogere weerstand tegen stroompieken. Meer bas nodig? Heel eenvoudig. Tik op de basboostknop rechts op je oorschelp voor het gewenste geluid, zonder een noot te missen.
Vraag hulp van Google Assistent & Amazon Alexa Of je nu Google Assistent of Amazon Alexa gebruikt, de JBL CLUB 950NC-koptelefoon kan ermee overweg. Gebruik de My JBL Headphones-app om je stemassistent in te stellen en tik op je linkeroorschelp om berichten te versturen, je favoriete muziek af te spelen, het weerbericht te luisteren en nog veel meer.
Geniet van een ultieme geluidservaring Tik op de STAGE+ knop in de My JBL Headphones-app en waan je in een professionele geluidsstudio. JBL werkte samen met enkele van ’s werelds beste DJ’s om het geluid van hun persoonlijke opnamestudio’s vast te leggen, zodat je naar muziek van professionele kwaliteit kunt luisteren.
55 uur audio Je kunt dagenlang van je muziek genieten zonder je zorgen te maken over je batterij. Je beschikt over 55 uur Bluetooth-connectiviteit (22 uur met ANC aan) voordat je moet opladen.
Ongestoord bellen met Dual-Mic-technologie Nooit meer zoeken naar rust en stilte om een telefoongesprek te voeren. De dual-mic technologie op de JBL CLUB 950NC onderdrukt het omgevingsgeluid tijdens een gesprek, zodat je overal kunt bellen. Ervaar het gemak van draadloze muziek, Bluetooth 5.0-connectiviteit en handsfree bellen terwijl je onderweg bent.
De hele dag comfortabel De beste koptelefoons voel je niet. De JBL CLUB 950NC-koptelefoon heeft zachte, ovale oorschelpen die comfortabel over je oren passen. Het hoogwaardige ontwerp is gemaakt van hoogwaardige materialen, met metalen scharnieren en een accentuerende rand.
Geluid op maat voor jou Je wilt muziek op jouw manier ervaren. JBL begrijpt dat. De JBL CLUB 950NC-koptelefoon is voorzien van Personi-Fi HarmanX-technologie die de EQ-instellingen aanpast aan je leeftijd, geslacht en voorkeuren.
Reisvriendelijk Neem je koptelefoon mee op je volgende lange of korte reis. Dankzij het opvouwbare ontwerp is hij eenvoudig overal mee naartoe te nemen. De elegante, harde case zorgt voor de nodige bescherming in je tas of zak.

Extra informatie

Aanbieder

Brand