Kas energie

kasenergieWilt u graag meer weten over energieleverancier Kas Energie? Dan kunt u zich op deze pagina inlezen over deze energiemaatschappij. Houd er rekening mee dat deze energieleverancier per december 2015 niet meer levert. Alle klanten zijn overgenomen door Anode.

Kas Energie informatie

Over Kas Energie

Kas Energie is een voormalige energieleverancier, dat per december 2015 werd overgenomen door Anode. Het bedrijf heeft zich daarmee niet lang staande gehouden op de overvolle energiemarkt. Kas Energie was namelijk pas opgericht in 2013. Alle klanten zijn overgenomen door de energieleverancier Anode.

Het bedrijf werd in eerste instantie overgenomen als initiatief vanuit de glastuinbouw. De energie die niet wordt gebruikt door kassen, zou zodoende kunnen worden terug geleverd aan het elektriciteitsnet. Daarmee werd verspilling vermeden. Helaas heeft het bedrijf niet kunnen slagen in de huidige markt.

Men bood vaste en variabele contracten aan. U had keuze uit een direct opzegbaar contract, een eenjarig contract en een driejarig contract.

Overname door Anode

Kas Energie is per december 2015 volledig overgenomen door Anode. Als klant van Kas Energie werd u daardoor klant van Anode. Wilt u liever niet bij laatstgenoemde energiemaatschappij blijven? Dan kunt u er ook voor kiezen om energiemaatschappijen te vergelijken. Via de onderstaande vergelijkingstool kunt u namelijk gemakkelijk en snel energie vergelijken. Vul hier bij voorkeur altijd uw postcode + huisnummer en verbruik in.

Reageren of contact opnemen?

Wilt u graag reageren op deze pagina? Dat kan eenvoudig via het reactieformulier. Tevens heeft u de mogelijkheid om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Heeft u bepaalde vragen over het gebruik van onze website? Laat het ons weten via het contactformulier. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Uiteraard horen we graag van u.

Vergelijk KAS energie met andere energieleveranciers

Power.nl
Logo