Keebies® Opblaasbare Waterspeelmat Kinderen met Watersproeier - Watermat - Kinder Buiten Zwembad Speelmat met Fontein- 170 cm

Keebies® Opblaasbare Waterspeelmat Kinderen met Watersproeier – Watermat – Kinder Buiten Zwembad Speelmat met Fontein- 170 cm

24.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500674122549 Categorie:

Beschrijving

Spelen in water en veiligheid gaan hand in hand met de Keebies® Opblaasbare Waterspeelmat voor Kinderen met watersproeier!
Dit opblaasbare zwembad voor buiten in de tuin met watersproeier is een veilige manier om je kind in aanraking te laten komen met de onderwaterwereld. Door het ondiepe badje kan zelfs de kleinste doerak zich lekker verkoelen tijdens de heetste zomerdag. Je kind zal zich niet snel vervelen door de constante waterstralen en zal hier lang zoet mee zijn wat zorgt voor urenlang gezond en kwalitatief speelplezier.
Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: Vul de buitenste rand met lucht. Dit kun je doen door het zelf op te blazen of door een pompje te gebruiken.
Stap 2: Spoel vervolgens de mat af met water.
Stap 3: Sluit de tuinslang aan en geniet van urenlang speelplezier.
Voordelen Geschikt voor alle kinderen
Eindeloos speelplezier
Uniek design
Gemakkelijk te gebruiken
Perfect cadeau voor verjaardagen
Veilig in gebruik
170 cm groot
Kenmerken:
– Materiaal: PVC
– Vorm: Rond
– Grootte: 170 cm
– Verpakkingsinhoud: 1 stuk
– Gewicht: 650 g
Onze tip: De Keebies® waterspeelmat biedt de perfecte combinatie van speelplezier leren en bewegen. Gun je kind het urenlange plezier wat hij/zij verdient en haal deze Waterspeelmat vandaag nog in huis.
100% Geld terug garantie
We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.
Bestel jouw waterspeelmat vandaag nog!

Extra informatie

Aanbieder

Brand