Kerlis Pizzapunt luchtmatras 175 x 125 cm

Kerlis Pizzapunt luchtmatras 175 x 125 cm

39.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501041105255 Categorie:

Beschrijving

De opblaaspizza matras is ongetwijfeld één van de meest originele zwembadaccessoires die je dit jaar zal tegenkomen. Zo’n luchtmatras blijft niet onopgemerkt! Naast origineel is deze matras ook resistent tegen schokken en de zon. De matras is erg comfortabel.
Op zoek naar de beste manier om te ontspannen in je zwembad of de zee tijdens je zomervakantie? Misschien is deze opblaasbare pizza van Kerlis wel iets voor jou. In tegenstelling tot een gewone luchtmatras gaat deze meerdere jaren mee.
Waarom deze opblaaspizza zo bijzonder? Ten eerste omdat het Kerlis is. Het Franse merk, opgericht in 2004, is marktleider in Europa en heeft een stevige reputatie op vlak van kwaliteit. Iedere volwassene en elk kind vindt een artikel dat hem gelukkig maakt in hun brede scala van producten.
De tweede reden waarom je dit product moet kopen? Kies voor originaliteit in plaats van zo’n standaard luchtmatras. Je betaalt iets meer maar je hebt er een degelijke, duurzame luchtmatras bij waar je trots op bent. Onderscheid je van de anderen door comfortabel op deze zachte kunststofpizza te zitten.
Heb je vrienden die verlekkerd zijn op pizza’s. Dan is deze opblaasbare matras het ideale geschenk voor hun verjaardag.
Materiaal : Kunststof (vinyl)
Lengte: 175 cm
Breedte: 125 cm
Fabrieksgarantie: 1 jaar
Doelgroep: Iedereen (ongeacht leeftijd of geslacht), ideaal als geschenk voor pizzaliefhebbers

Extra informatie

Aanbieder

Brand