Kiest u een Budget energiecontract van 1 jaar met groene stroom?

windmolens en zonnepanelenEen nieuw energie contract uitkiezen?  Dit Budget Energie energiecontract zou dat dé energiedeal kunnen zijn? Bij dit eenjarige energiecontract ontvangt u €75 korting. Op basis van een verbruik van 3000 kWh en 1450 m3 betaalt u bij Budget Energie €1670,71 per jaar. Heeft u een ander verbruik? Start de energievergelijker dan eens en vul uw verbruik in. Wij laten u dan zien wie de goedkoopste energiedeal op uw adres biedt.

Budget Energie energiecontract

Budget Energie 1 jaar komt met groene stroom. Hun stroometiket laat zien dat 47% afkomstig is van windmolens, 14% van zonnestroom, 24% van waterkracht energie en 15% van biomassa. Niet alle groene stroom is opgewekt in Nederland. Dit komt ook omdat Nederland nog niet voldoende zelfvoorzienend is in groene stroom. De windenergie is deels afkomstig uit Nederland. De zonnestroom wordt opgewekt in Italië. De stroom uit waterkracht komt uit Spanje, Noorwegen en Italië. Het grootste deel biomassa energie is afkomstig uit Nederland, maar ook een deel uit Estland en Italië.

Wie de goedkoopste energieleverancier is ziet u in een vergelijking

Wilt u weten of dit Budget Energie energiecontract uw nieuwe keuze kan zijn? Dan is het maken van een energievergelijking niet onverstandig. Zo ziet u direct of dit de goedkoopste energieleverancier is. Want als u op zoek bent naar de goedkoopste energiedeal dan wilt u besparen. Wilt u echt persé groene stroom opgewekt van eigen bodem? Dan kunt u deze keuze aanvinken in de energievergelijker. Wij zoeken dan puur en alleen op groene stroom dat hier is opgewekt.

Stroom en gasverbruik verlagen

De kans bestaat dan dat Budget Energie niet in de resultaten voorkomt omdat ze voornamelijk groene stroom uit het buitenland leveren. Wilt u op elk front besparen? Dan is het letten op uw verbruik ook een vereiste. Want door minder te verbruiken zult u weten te besparen. Besparen kan natuurlijk ook met een goedkopere energieleverancier. Maar door minder gas te gebruiken zult u uw voorschotnota ook aanzienlijk kunnen verlagen. En dat geldt natuurlijk ook voor uw stroomverbruik. Gas is duurder dan stroom dus daar valt het meest op te besparen als u daar minder van gebruikt.

Voor welke korting gaan we?

Omdat veel energiebedrijven kortingen bieden kunnen we geld overhouden. De korting is dan vaak al verrekend met het jaarbedrag. En zult u zien dat uw voorschotbedrag verlaagt wordt. Ook zijn er de kortingen die u achteraf uitbetaalt krijgt. Dit is dan de zogenoemde cashback. Let dus vooral goed op wanneer u kiest voor een dergelijke deal. Lees de voorwaarden goed door en bekijk wat u geboden wordt. De korting bij het Budget Energie energiecontract is al verrekend.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo