Kiest u voor ENGIE zonne-energie?

engie zonne-energieENGIE is een grote energieleverancier en biedt verschillende energiesoorten aan. Als u onze energievergelijker raadpleegt ziet u onder andere windenergie, maar ook ENGIE zonne-energie. Groene energie wordt steeds populairder en Nederlanders gaan ook steeds bewuster om met energie. Kiest u voor ENGIE zonne-energie?

Over ENGIE zonne-energie

ENGIE zonne-energie is stroom van zonnepanelen. Deze energieleverancier heeft in Nederland een eigen zonnepark. Ook heeft deze energiemaatschappij in andere delen van Europa zonneparken. Het Nederlandse zonnepark is gevestigd in het plaatsje Burgum. Dit is een dorp in de provincie Friesland. Als u wilt kunt u hier dus energie afnemen. Dit betreft zogeheten oranje energie, omdat deze groene stroom in Nederland wordt opgewekt.

Keuze uit een eenjarig of driejarig energiecontract

Wilt u graag kiezen voor ENGIE zonne-energie? Dan kunt u kiezen uit een eenjarig of een driejarig energiecontract. U kunt hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u gemakkelijk berekenen welke deal het beste bij u past.

ENGIE zonne-energie en CO2-gecompenseerd gas

Als u kiest voor dit energiecontract krijgt u ook nog eens CO2-gecompenseerd gas. Dat houdt in dat de uitstoot van CO2 wordt gecompenseerd met behulp van duurzame projecten. Hierbij kunt u onder andere aandenken aan het planten van nieuwe bomen. De uitstoot wordt als het ware dan teruggebracht naar nul. Kiest u voor ENGIE zonne-energie? Dan kiest u dus voor een duurzaam energiecontract en daarmee draagt u dus ook zeker uw steentje bij aan een beter milieu.

Gratis app voor uw energiezaken

Wilt u kiezen voor deze energieleverancier? Dan kunt u een gratis app downloaden als u klant bent. Met behulp van deze app kunt u eenvoudig en snel uw energiezaken online regelen.

ENGIE zonne-energie: goed om te weten

Wilt u graag kiezen voor een energiecontract met ENGIE zonne-energie? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende voorwaarden. Uiteraard zetten wij dat hieronder voor u graag op een rij:

  • Dit betreft een groen energiecontract. De geleverde energie betreft dus groene stroom uit Nederland;
  • De leveringstarieven per kWh stroom en per m3 gas staan vast gedurende de looptijd van uw energiecontract. Dat is dus voor een periode van een of drie jaar. Na de looptijd kunnen de energietarieven wijzigen. Uiteraard kunt u dan ook weer overstappen van energieleverancier;
  • Bij dit energiecontract ontvangt u helaas geen welkomstcadeau of cashback;
  • Lees de voorwaarden eveneens door als u uw nieuwe energiecontract afsluit.

Bekijk ook onze andere deals

Zoals gezegd ontvangt u momenteel dus geen cadeau of cashback bij deze energiedeal. Wel kiest u voor groene energie. Wilt u toch liever een cadeau ontvangen? Bekijk dan ook gerust onze andere energie aanbiedingen. Er zijn ook groene energieleveranciers die cashback energie of energie met welkomstcadeau aanbieden. Power.nl werkt onafhankelijk en daarom kunt u ook alle energieleveranciers vergelijken.

Gratis overstapservice energie

Of u nu kiest voor eenjarig of driejarig energiecontract met ENGIE zonne-energie of voor een andere deal: via onze website geniet u altijd van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap voor u wordt geregeld. Na uw aanmelding zal uw nieuwe energieleverancier uw oude energiecontract voor u opzeggen. Daarmee voorkomt u niet alleen dubbele kosten voor stroom en gas, maar ook bent u ervan verzekerd dat u altijd energie in huis ontvangt. Overstappen is daarmee een fluitje van een cent.

Altijd 14 dagen bedenktermijn

Consumenten die overstappen hebben altijd 14 dagen bedenktermijn. Heeft u de bevestiging ontvangen? Dan kunt u uw nieuwe contract altijd nog binnen een periode van 14 dagen annuleren. U hoeft geen reden op te geven als u uw contract annuleert. Als u uw contractaanvraag annuleert blijft u simpelweg klant bij uw huidige energieleverancier.

Start direct met vergelijken

Wilt u graag energie vergelijken? Raadpleeg onze handige energievergelijker en bereken direct welke deal het beste bij u past. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik. Overstappen kost slechts enkele minuten van uw tijd, maar u kunt er wel bijzonder veel geld mee besparen. Maak daarom de overstap vandaag nog en profiteer!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo