KiesZon van Greenchoice sluit grote overeenkomst voor bouw zonnecentrale

zonnecelpanelen

KiesZon heeft een grote overeenkomst gesloten met ThyssenKrupp Materials Nederland om een super zonneproject op te zetten. De capaciteit bedraagt 2,3 mln kWh en er worden 9000 zonnepanelen hiervoor gebruikt.

Dit maakt het project tot één van de grootste zonne-energie projecten van Nederland. De 9.000 zonnepanelen zullen komen op twee locatie’s. Thyssen Krupp zal met dit grote project een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame energie. Met behulp van een Subsidie energie kon dit project opgestart worden. Beide bedrijven hebben hiervoor maanden intensief aan het plan gewerkt.

Groot zonneproject start in 2015

KiesZon is een onderdeel van Greenchoice en International Solar. In het voorjaar zal KiesZon starten met het bouwen van de zonne-installatie. Greenchoice is als groene energieleverancier al actief in CO2 reductie met het project Face the Future en andere groene projecten in ontwikkelingslanden. De energieleverancier streeft naar een groen duurzaam milieu en laat dat ook zien met andere projecten zoals: het verstrekken van gratis zonnepanelen.

Greenchoice tarieven op EnergieVergelijking.nl vergelijken

Wilt u ook meedoen aan een gezonder milieu? en wilt u duurzame energie? Bekijk dan op EnergieVergelijking.nl de energietarieven van Greenchoice.

Bron: Duurzaambedrijfsleven

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken