Kom erbij bonus €100 van NLE?

Kom erbij bonus €100 van NLE?Kom erbij bonus €100 van NLE? Dat is wat deze energieleverancier u biedt bij een overstap. U gaat dan een energiecontract aan van 1 jaar. Daarbij leveren ze Europese windstroom afkomstig van een windpark uit Europa. Een duurzaam aanbod dus. De energie en gastarieven zet u vast gedurende 1 jaar. Dus een jaar lang geen prijsstijgingen. De Kom erbij bonus €100 is alvast verrekend met het voorschotbedrag.

Kom erbij bonus €100 van NLE uw deal of niet?

Hoe hoog dit bedrag is hangt van de situatie af. Bent u een gezin dat gemiddeld 3500 kWh en 1700 m3 verbruikt? Dan komt uw voorschotbedrag op €188,28 per maand uit. De energiekosten zijn de laatste jaren reeds duurder geworden. We weten natuurlijk niet wat u nu betaalt aan de huidige energieleverancier. Dus misschien is deze energie aanbieding goedkoper. Maar omdat er zo ontzettend veel energie aanbiedingen te kiezen zijn kan een ander ook goedkoper zijn.

NLE brengt ook Internet,tv en bellen naar de consument toe

Start eens een energievergelijking en bereken het voordeel ten opzichte van het huidige voorschotbedrag. NLE is naast energieleverancier tegenwoordig ook leverancier van Internet, bellen en TV. Zij bezitten zelf geen eigen netwerk, maar gebruiken het KPN netwerk hiervoor. Wat betreft hun telecom aanbiedingen zijn ze vaak de goedkoopste. Of zij ook zo goedkoop zijn met hun energie aanbiedingen daar moet u zelf achter komen.

Met frisse moed op zoek naar de goedkoopste energie aanbieding

Toegegeven de energiekosten stijgen enorm en dat zal nog wel even zo blijven. Het betekent gelukkig niet dat er niet bespaard kan worden. Door elk jaar met frisse moed te zoeken naar de goedkoopste energie aanbiedingen kunt u altijd geld overhouden. Als u denkt dat het geen nut heeft dan raden wij u toch aan om eerst te starten met energie vergelijken. Dan mag u daarna zelf beslissen of het de moeite waard is geweest.

De vaste lasten die elke maand weer terugkomen

De energierekening komt elke maand terug. Net zoals de kosten voor de hypotheek, uw abonnementen voor tv, internet en bellen. Naast de kosten voor de hypotheek of huur zijn de kosten voor uw energierekening vrij hoog. Een abonnement voor tv en internet is gelukkig niet zo heel duur. Maar we hebben uiteraard te maken met meerdere kosten. De kosten voor onze zorgverzekering bijvoorbeeld. Gelukkig biedt de belastingdienst ondersteuning voor de lagere inkomens. Want er is zorgtoeslag. Als het inkomen onder de €29.562 per jaar ligt dan is er recht op zorgtoeslag. Woont u samen? Dan is de grens hoger: €37.885 per jaar.

Maak gebruik van onze energievergelijker voor optimale besparing

Voor de energierekening zou het ook fijn zijn als de belastingdienst een handje zou helpen. Maar goed dat is niet aan de orde. Wat wel een handje helpt zijn de geboden welkomstkortingen. Zie dat maar als een verkapte toeslag. Maak daarom gebruik van een energievergelijker. Deze is juist in het leven geroepen om te kunnen besparen op de energierekening.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo