Koude winter in aantocht? Houd uw voorschotnota in de gaten!

herfst

De herfst is dan nu toch echt begonnen vandaag! Dat betekent dat het frisser word in huis en de verwarming een paar graden omhoog word gezet. De afgelopen winter was zacht voor haar doen dus bleek achteraf dat men profiteerde van vooral een lagere gasrekening.

Controleer uw meterstanden maandelijks

Consumenten betalen een maandelijks voorschot op basis van hun verbruik. Wanneer het verbruik hoger word dan gemiddeld dan word dat achteraf in rekening gebracht. Dit geld ook wanneer het verbruik lager blijkt te zijn. Houd hier wel rekening mee, verstandig is altijd om uw energierekening te controleren door dit eenmaal per maand bij te houden. Dit kunt u in beginsel doen door uw meterstanden op te schrijven zodat u per maand kunt zien hoeveel uw verbruik gestegen is. Dit voorkomt misverstanden en bent u beter voorbereid op een hogere eindafrekening.

Voorschotnota wijzingen kan ook

U kunt ook de verrassingen voor blijven door uw maandelijkse voorschotnota te verhogen zo weet u zeker dat u niet te weinig aan voorschot heeft betaald. Dit hoeft uiteraard niet perse daar bent u geheel vrij in.

Of vergelijk uw huidige energietarief met de overige energietarieven en bekijk of u goedkoper uit kunt zijn. Vergelijk hier uw energietarieven en bereken hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken