KPN verhoogt tarieven voor internet en tv

KPN verhoogt tarieven voor internet en tv en vast bellen. De verhoging zal neerkomen op €1,50 per maand. Ook de kosten voor het digitenne pakket zullen met een euro duurder worden. De provider geeft aan dat zij hun tarieven aan de inflatie aanpassen. Degenen met een vaste telefoonlijn gaan ook 1 cent per minuut meer betalen. De abonnees zullen per brief op de hoogte worden gesteld. De nieuwe tarieven gelden vanaf 1 juli 2020.

KPN verhoogt tarieven voor internet en tv

Er gaan meer providers volgen die hun tarieven gaan verhogen. Nu heel veel huishoudens meer tijd thuis doorbrengen heeft dat ook invloed op de internet snelheid. Consumenten vergelijken ook jaarlijks hun kosten voor internet en tv. Vaak valt hierop ook te besparen. Er zijn zelfs consumenten die hun Alles-in-1 abonnement wegdoen. En alleen nog maar gebruik maken van internet. Met de komst van streamingsdiensten zoals Netflix en Amazon kan men dus ook zonder tv abonnement genieten van allerlei series en films.

Kun je besparen op internet en tv? Ja dat kan altijd

Maar er zijn er ook de traditionele tv kijkers die gewoon hun internet en tv abonnement aanhouden. Ook omdat zij nog  kinderen hebben die graag televisie kijken. Wij betalen per maand toch gauw zo’n €35 voor ons internet en tv. We kunnen hier best op besparen door de kosten te vergelijken. Op Power.nl kun je internet, tv en bellen vergelijken. De abonnementskosten hangen ook af van de snelheid van het internet. Als je voor veel sneller internet kiest dan betaal je ook meer.

Heel veel providers dus meer kans op besparen

Er zijn toch best wel veel providers op de markt voor internet tv en bellen. En daarom is de kans daarmee groot dat je dus geld kunt besparen. De besparing is niet zo hoog als voor een energiecontract maar alle beetjes helpen. Energieleveranciers bieden tegenwoordig ook telecom diensten aan. Voor hun gemakkelijker omdat de klant dan meerdere diensten bij ze afneemt. Dit hoeft niet altijd goedkoper te zijn. Dus doe altijd even een onderzoekje. Krijg je een aanbieding vanuit jouw energiebedrijf? Dan kun je met een telecomvergelijker direct zien of deze aanbieding voordelig is.

Vaste lasten vergelijken doen we allemaal van boodschappen tot een nieuw energiecontract

We hebben momenteel meer tijd om dergelijke vaste lasten te vergelijken. Dit doen we met meer zaken zoals de autoverzekering, zorgverzekering en de kosten voor internet en tv. We zien het meest overstappers voor een nieuw energiecontract. En de overstappers voor internet en tv staan op de tweede plaats. We kijken immers ook elke week de folders na die we in de bus ontvangen. Want waar is er deze week melk of koffie in de aanbieding? Zo doen we dat dus ook met de tarieven voor internet en tv. Ben jij klant van KPN en wil je graag weten of jij goedkoper uit kunt zijn bij een ander? Start dan eens een vergelijking op. Op basis van het aantal zaken dat je aanvinkt krijg je dan een overzicht.

Zodra je de beste aanbieding voor jouw adres gevonden hebt kun je gratis overstappen. De nieuwe provider regelt dan de verhuizing voor je. Meestal als we een nieuw contract voor internet en tv afsluiten is de looptijd een jaar. Dus check ook even of je al kunt overstappen. Anders wacht je gewoon nog even. Vanaf 1 juli gaan de tarieven van KPN omhoog.

 

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart