Vergelijk de top 10 beste laadpassen

Terwijl steeds meer mensen steeds meer elektrische auto’s zien rijden, vragen we ons weleens af waar ze onderweg hun accu opladen.

Voor de mensen die het nog niet wisten, elektrische auto’s kunnen vaak niet lange afstanden afleggen en daarom moet er onderweg vaker gestopt worden, dan bijvoorbeeld een dikke bmw m550d. Elektrische auto’s kunnen in principe gewoon aan het stopcontact opgeladen worden, maar dit is zeer tijdrovend. Een accu volledig opladen kost uren. Dan is de diesel al een paar keer heen en weer geweest.

En terwijl de dikke diesels en benzine auto’s nog altijd de langste afstanden afleggen is de vraag nu even niet welk tankstation de beste dieselprijzen heeft of benzine voor de petrolheads. Het nadeel van een diesel of benzine auto is natuurlijk dat je NIET thuis kan tanken. En dat is natuurlijk wel heel erg handig. Gelukkig zijn er in Nederland overal tankstations en kunnen we gemakkelijk tanken. Althans, in 2020 nog wel…

Net zo makkelijk als je kan betalen met een pinpas/tankpas, kan dat evengoed bij een elektrische auto, ware het niet dat er ineens heel veel verschillende aanbieders zijn van de zogenaamde laadpas, een pasje waar mensen met een elektrische auto mee kunnen opladen.

Energiebedrijven bieden hun klanten nu een laadpas aan met het logo van de energieleverancier erop. Leasebedrijven en dealers bieden ook een eigen laadpas aan. Dan zijn er nog de vele verenigingen zoals de ANWB die eveneens een eigen laadpas heeft.

Al met al veel teveel keuze. Maar voor wie het wel interessant lijkt om te zien welke laadpassen er zoal zijn en welke dan de beste is hoeft niet ver te zoeken.

Laadpassen.nl

Ga naar Laadpassen.nl om de verschillende laadpassen met elkaar te vergelijken.

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart