Lenovo C32q-20 31.5 inch IPS monitor met AMD FreeSync (2560x1440 Quad-HD, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4)

Lenovo C32q-20 31.5 inch IPS monitor met AMD FreeSync (2560×1440 Quad-HD, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4)

288.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500322796300 Categorie:

Beschrijving

Lenovo C32q – ongelooflijk spectaculair beeld voor een scherpe prijs De Lenovo C32q-20 monitor toont scherpe details en fantastische kleuren op zijn uitzonderlijk mooie 31.5 inch QHD In-Plane Switching (IPS) schermoppervlak en brengt u zo alleen de allerbeste beelden. De monitor kan via de HDMI 1.4 en DP 1.2 aansluitingen altijd gemakkelijk worden aangesloten voor de beste beeldkwaliteit. Het scherm is voorzien van TÜV Low Blue Light certificering voor comfortabel kijkplezier. Verder is de monitor energiezuinig en geschikt voor zowel home entertainment als gaming dankzij de 75Hz verversingsfrequentie en ondersteuning voor AMD FreeSync™ Technology, zodat dit scherm een prima investering is.
Uitzonderlijke beeldprestaties Het Quad-HD IPS scherm met kijkhoeken van 178° staat garant voor opvallend knisperscherp beeld, hoge kleurechtheid en een comfortabele kijkervaring. De monitor ondersteunt tot 1.07 miljard kleuren die levendige beelden bieden, waarmee het scherm ideaal is voor thuisentertainment en het spelen van games.
Naadloos gamen Deze monoitor ondersteunt AMD FreeSync™ wat ervoor zorgt dat haperig renderen van spellen tot het verleden behoort. Pixels veranderen sneller van kleur met 4ms responstijd, wat voor een vloeiende ervaring zorgt. Verversingssnelheden tot 75Hz betekent meer frames per seconde (FPS) wat resulteert in een soepelere game-ervaring.
Verbeterde ergonomie Deze TÜV Low Blue Light gecertificeerde monitor zorgt voor minder vermoeide ogen zodat u er langer achter kunt werken. Met de kantelmogelijkheid in de voet kunt u de monitor instellen voor de beste kijkhouding en via de VESA-mount ondersteuning kan het scherm eenvoudig aan de wand of een monitorarm worden bevestigd.

Extra informatie

Aanbieder

Brand