LG 22MK430H-B - Gaming Monitor

LG 22MK430H-B – Gaming Monitor

129.04

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500066684825 Categorie:

Beschrijving

De LG 22MK430H-B is geschikt voor het spelen van games dankzij de snelle reactietijd. Het Full HD scherm biedt een hoge beeldkwaliteit en scherpe weergave. Het IPS-paneel heeft in vergelijking met een TN-paneel twee grote voordelen: een betere kijkhoek en een nauwkeurige kleurweergave. Deze 21,5 inch monitor is met een beelddiagonaal van 53 cm kleiner dan een gemiddelde monitor van 24 inch (61 cm).
Dankzij de snelle reactietijd van 5 ms en hoge verversingssnelheid heb je geen last van motion blur en ghosting. Ideaal voor de weergave bij snelle bewegingen, zoals bij shooters of race games. Daarnaast heeft deze monitor een verversingssnelheid van 75 Hz wat zorgt voor vlotte beelden tijdens het gamen. Je kunt deze monitor alleen kantelen, niet in hoogte verstellen of draaien.
Door Flicker Free technologie en het blauw licht filter is het fijner om voor een langere tijd achter de monitor te zitten en heb je minder snel last van geïrriteerde ogen. Dit model ondersteunt bovendien FreeSync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd). FreeSync werkt alleen met videokaarten van AMD.
Onze specialist adviseert deze monitor voor:
Gaming: is geschikt voor het spelen van de meest recente games.
Films en series kijken in Full HD: dankzij de Full HD resolutie kan je films en series in hoge kwaliteit bekijken.
Ook goed te gebruiken voor:
Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Aansluitingen
• VGA
• HDMI
Goed om te weten
• Deze monitor is niet in hoogte verstelbaar

Extra informatie

Aanbieder

Brand