LG 24MK430H-B Full HD IPS Monitor

Aanbieding!

LG 24MK430H-B Full HD IPS Monitor

129.00 127.50

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501082617011 Categorie:

Beschrijving

De LG 24MK430H-B Full HD IPS Monitor is een multifunctionele Full HD IPS Monitor van 24 inch. Deze monitor is zowel te gebruiken voor dagelijks kantoorgebruik als voor gaming, dankzij de Radeon FreeSync, Dynamic Action Sync en Black Stabilizer.
Full HD-beeldkwaliteit
Beleef een verbluffende Full HD-ervaring met de LG 24MK430H-B monitor. De 1080p Full HD helderheid maakt alles veel gedetailleerder en aantrekkelijker dan standaard HD. De IPS-technologie zorgt ervoor dat de prestaties van LCD-schermen wordt benadrukt. Responstijden worden ingekort, de kleurenweergave wordt verbeterd en gebruikers kunnen het scherm in vrijwel elke hoek bekijken.
AMD FreeSync™
De AMD FreeSync-technologie zorgt voor een vloeiende game-ervaring zonder haperingen en schokken. Ideaal tijdens het spelen van razendsnelle en meeslepende games.
Dynamic Action Sync
Minimaliseer input lag met de Dynamic Action Sync om elk moment in real-time mee te maken.
Black Stabilizer
Games spelen zich soms af in donkere en spannende omgevingen. Door middel van de Black Stabilizer zie jij jouw tegenstanders sneller in donkere omgevingen, door deze helderder weer te geven.
Wandmontage
De monitor heeft bovendien de mogelijkheid om gemonteerd te worden aan de wand, zodat hij past in je werk- of spelomgeving.
Aansluitingen
• HDMI
• D-Sub
• Koptelefoon-aansluiting
Meegeleverde kabels
• Stroomkabel
• HDMI-kabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand