LG 27BL650C-B - Full HD IPS USB-C Monitor - 27 Inch

Aanbieding!

LG 27BL650C – Full HD IPS USB-C Monitor – 27 Inch

299.00 242.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500681550811 Categorieën: ,

Beschrijving

Onze specialist adviseert deze monitor voor:
✔ Kantoor: dankzij de verstelopties aan te passen naar jouw ideale hoogte.
✔ Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Ook goed te gebruiken voor:
✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm biedt een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van films en series.
De LG 27BL650C-B is dankzij de meerdere verstelopties en aansluitmogelijkheden geschikt voor werkplekken en vergaderruimten. Het Full HD scherm biedt een hoge beeldkwaliteit en scherpe weergave. Een 27 inch monitor is met een beelddiagonaal van 69 cm een slag groter dan een gemiddelde 24 inch monitor (61 cm). Het IPS-paneel heeft in vergelijking met een TN-paneel twee grote voordelen: een betere kijkhoek en een nauwkeurige kleurweergave. Dit model beschikt ook over ingebouwde speakers.
Door middel van de USB-C aansluiting kan je de LG 27BL650C-B gebruiken als docking station. De USB-C aansluiting zorgt voor beeld- en dataoverdracht en daarnaast laadt deze tegelijkertijd ook je laptop of tablet op. Zeer efficiënt, want hierdoor heb je geen andere kabels meer nodig. Doordat de rand van de monitor zo dun is, is de monitor perfect te gebruiken voor een duo set-up.
Door middel van speciale kleurcalibratie worden de kleuren op je scherm zo realistisch mogelijk weergegeven. De flicker-safe modus en de blauw-licht filter zorgen voor je ogen, zodat je niet vermoeid raakt na langdurig gebruik.
Het scherm is kantelbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar. Daarnaast ook geschikt voor wandmontage met Vesa 100×100 mount ondersteuning.
Aansluitingen:
• HDMI
• DisplayPort
• Audio-ingang
• Audio-uitgang
• USB C
Standaard meegeleverd:
• Stroomkabel
• HDMI-kabel
• USB-C kabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand