LG 27UD58 68,6 cm (27") 3840 x 2160 Pixels 4K Ultra HD LED Zwart

LG 27UD58 68,6 cm (27″) 3840 x 2160 Pixels 4K Ultra HD LED Zwart

479.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500901220918 Categorie:

Beschrijving

De LG 27UD58-B – Monitor is een fijne monitor van 27 inch groot. Ideaal voor dagelijks gebriuik, maar ook voor gamers. Zin om lekker rap te multitaskten? De Screen Split-functie deelt het beeldscherm op in meerdere secties voor verschillende taken.
Realistisch gamen
De Ultra HD 4K monitor van LG is gebaseerd op IPS en biedt een nauwkeurige beeldkwaliteit zonder enige vervorming. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van een nog realistischere en onderdompelende gamingervaring.
Heldere game-omgevingen dankzij FreeSync
FreeSync biedt geavanceerde gaming voor gebruikers zonder dat het scherm gaat haperen en schudden door het verschil in beeldsnelheid van de grafische kaart en de monitor.
Hoogwaardige gamefuncties
Black Stabilizer herkent de donkerste gebieden en maakt ze helderder zodat gebruikers ook de vijand kan vinden die in de schaduw op de loer ligt. Met de hulp van Dynamic Action Sync kun je bovendien sneller vijanden aanvallen met minder vertraging.
Geoptimaliseerde game-instellingen
De “Gamemodus” biedt gebruikers, samen met de modi Aangepast (Game), FPS en RTS, de mogelijkheid hun gamingervaring aan te passen door het optimaliseren van de instellingen van het spel dat ze kiezen.
Perfecte beelden
De Ultra HD IPS-monitoren van LG bieden gebruikers niet alleen meer werkruimte, maar ook een nauwkeurige en gedetailleerde uitdrukking met een verbeterde visuele ervaring.
Handige en eenvoudige schermbediening
Gebruikers kunnen de beeldscherminstellingen probleemloos aanpassen met slechts enkele muisklikken.
Je werkruimte in tweeën
De Screen Split-functie deelt het beeldscherm op in meerdere secties voor verschillende taken. Dankzij de PIP-modus kun je doorwerken terwijl je video’s bekijkt in een venster binnen het beeldscherm. Je kunt beschikken over wel 14 opties voor een efficiënte en professionele werkomgeving.
Verfijnde esthetiek
Geniet van vlakheid en degelijkheid in een gebogen constructie. De pracht van ArcLine biedt meerwaarde op zichzelf.
Onderstaande afbeelding geeft je een duidelijk idee over de grootte van deze monitor. De afbeelding is illustratief en de getoonde maten zijn van het scherm (exclusief voet en buitenrand).

Extra informatie

Aanbieder

Brand