LG 27UL600-W - 27'' 4K Ultra HD Monitor

Aanbieding!

LG 27UL600 – 4K IPS Monitor – 27 inch

429.00 329.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501081353306 Categorie:

Beschrijving

De nieuwe 27UL600-W monitor van LG is een 4K Ultra HD monitor. Een 4k beeldscherm is minimaal viermaal scherper dan een Full HD-beeldscherm. Een 27 inch monitor is met een beelddiagonaal van 69 cm een slag groter dan een gemiddelde 24 inch monitor (61 cm). Met een reactietijd van 5 ms is deze monitor ook geschikt voor snel bewegende beelden. Het IPS-paneel heeft in vergelijking met een TN-paneel twee grote voordelen: een betere kijkhoek en een nauwkeurige kleurweergave waardoor je nog meer kan genieten. De IPS-display van LG heeft een opmerkende kleurnauwkeurigheid die 99% van het sRGB kleurenspectrum dekt. Verder heeft de monitor de mogelijkheid standaard SDR beelden om te zetten naar HDR beelden. Met behulp van speciale algoritmes wordt het kleurintensiteit en kleurenspectrum geoptimaliseerd voor een HDR weergave.
Met behulp van de FreeSync technologie kun je zonder problemen vloeiende bewegingen ervaren tijdens razendsnelle games. Beeldsynchronisatiefouten en haperingen worden nagenoeg volledig weggewerkt. De monitor beschikt over meerdere soorten displays voor verschillende game genres, om het beste resultaat in elke game te behalen. Een speciale feature genaamd black stabilizer zorgt voor duidelijk en helder beeld in donkere ruimtes tijdens het gamen. Met deze feature ben je in staat om zelfs in de donkerste ruimtes je vijanden te overmeesteren en de game te domineren.
Naast gaming is de monitor dankzij de hoge resolutie en IPS beeldschermtechniek ook uiterst geschikt voor grafische vormgeving. Met behulp van de Screen split mode ben je in staat om in twee schermen tegelijk te werken op dezelfde monitor. Met deze monitor heb je dus twee monitoren voor de prijs van één!

Extra informatie

Aanbieder

Brand