LG 29WK600 - UltraWide HDR Monitor

LG 29WK600 – UltraWide HDR Monitor

276.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500640156050 Categorie:

Beschrijving

De LG 29WK600 UltraWide HRD Monitor heeft 29 inch Wide full HD scherm met een 3-zijdig vrijwel randloos design. Een 29 inch monitor is met een beelddiagonaal van 73 cm een stuk groter dan een gemiddelde 24 inch monitor (61 cm). Het IPS-paneel heeft in vergelijking met een TN-paneel twee grote voordelen: een betere kijkhoek en een nauwkeurige kleurweergave. Deze monitor garandeert een 99% dekking van het sRGB kleurenspectrum. De LG 29WK600 bevat daarnaast HDR 10, welke ervoor zorgt dat je beeld met veel meer detail wordt weergegeven. Zwartwaarden worden donkerder weergegeven en wit wordt nog helderder. Hiermee komt je beeldscherm pas echt tot leven. Ook ben je hiermee verzekerd dat je de nieuwste consoles HDR-games en HDR-video van de meest bekende VOD-streamingdiensten kan weergeven.
Dankzij de 21:9 verhouding in plaats van de meer gebruikelijke 16:9 belooft deze monitor je meer werkruimte. Je kunt meerdere vensters tegelijk openen op je scherm of simpelweg meer content afbeelden op je scherm. Deze monitor beschikt ook over LG’s OnScreen control technologie welke je kan helpen met je scherm nog efficienter in te delen voor multi-tasking, door bijvoorbeeld gebruik te maken van de splitscreen modus.
Dit model ondersteunt bovendien FreeSync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd). FreeSync werkt alleen met videokaarten van AMD. Hiernaast bevat de monitor ook een feature waarbij je voor een specifiek gaming-genre een matchende Game-modus in kan stellen die je speelkansen optimaliseert en je je concurrenten een stapje voor blijft.
✔ Bezit HDR 10 welke zorgt voor nog nauwkeurigere details en kleurweergave
✔ Freesync ondersteuning & speciale Game-modus per favoriete game genre
✔ De monitor bevat speakers en is kantelbaar
✖ Niet in de hoogte verstelbaar
Standaard meegeleverd:
Handleiding
Voedingskabel
HDMI kabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand